Mitsis Blue Domes Resort & Spa

 • • Tæt på stranden
 • • Lækker All Inclusive
 • • Book dobbeltværelse med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa på Kos har en skøn beliggenhed direkte på stranden med krystalklart vand i Kardamena. Her trives hele familien med ikke mindre end 16 pools, et omfattende All Inclusive-udbud og bekvemme værelser. Sæt guldkant på ferien ved at booke et dobbeltværelse med direkte udgang til en mindre pool!

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser i bungalow med delt pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser i etage for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alle de muligheder for mad og drikke allesteder uanset hvor du var. Super luksus all incl drikke...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Blue Domes Resort & Spa er et elegant og førsteklasses All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed. Her bor du direkte ved en privat småstensstrand med EU's Blå Flag med gratis solstole og parasoller. Ved det dejlige poolområde er der mange pools, en pool med børnesektion og solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Alle pools, bortset fra børnepoolen, er med saltvand. Pool-/snackbar. Hotellets gæster kan gratis benytte vandparken på Mitsis Norida Beach Hotel.

På hotellet tilbydes et generøst All Inclusive-udvalg med buffetrestaurant og flere a la carte-restauranter med forskelligt køkken. Man kan booke bord i a la carte-restauranterne via hotellets hjemmeside. Nogle a la carte-restauranter har åben til frokost. Der flere barer på området, der tilbyder alt lige fra drinks og snacks til is og alkoholfrie drikkevarer. Pæn påklædning kræves i alle restauranter til både morgenmad, frokost og middag (mænd skal bære lange bukser, og sandaler er ikke tilladt).

Gratis fitnessrum, tennis, minifodbold, beach volley, vandpolo, billard, bordtennis og vandcykler. Gratis windsurfing (certifikat kræves). Hotellets spa tilbyder et udvalg af dejlige behandlinger mod betaling samt en indendørs pool.

Hotellet tilbyder dags- og aftenunderholdning samt shows for hele familien. For de små findes legeplads både inden- og udendørs, indendørs biograf, karrusel og trampolin. Børneklub i hotellets regi for aldersgruppen 4-7 år (miniklub), 8-12 år (maxiklub) og 13-15 år (juniorklub) med engelsktalende personale. Samt et minidisco.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet har fået den internationale udmærkelse Det Blå Flag, hvilket betyder, at det opfylder kriterier såsom vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation. Stranden består af småsten. Begrænset trafik uden for hotellet.

Hvis du vil opleve omgivelserne, kan du nemt tage lokalbussen ind til livlige Kardamena, hvor du finder flere restauranter, barer og butikker

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad i hovedrestauranten, kl. 04.00-07.00
 • Morgenbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.30
 • Brunch i à la carte-restauranten Destination Greek, kl. 08.00-12.00. Bordreservation er påkrævet
 • Bagværk og søde sager i Sweet Corner, kl. 08.30-00.30
 • Kaffe i Pastry Corner, kl. 10.30-12.30
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Frokost i restaurant Ellinadiko en gang om ugen, kl. 12.30-14.30. Bordreservation er påkrævet
 • Frokost i den italienske restaurant en gang om ugen, kl. 12.30-14.30. Bordreservation er påkrævet
 • Frokost i Tex Mex-restauranten, en gang om ugen, kl. 12.30-14.30. Bordreservation er påkrævet
 • Burgere, tacos, tortillas og mere i American Street Food, kl. 11.00-18.00
 • Græsk street food såsom gyros og souvlaki i strandrestauranten, kl. 11.00-18.00
 • Sunde retter, juice og smoothies i Vegan & Vitamin Bar, kl 08.30-15.30
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.30
 • Middag i restaurant Ellinadiko en gang om ugen, kl. 18.30-22.00 Bordreservation påkrævet
 • Middag i den italienske restaurant en gang om ugen, kl. 18.30-22.00. Bordreservation er påkrævet
 • Middag i den mexicanske restaurant en gang om ugen, kl. 18.30-22.00. Bordreservation er påkrævet
 • Middag i den asiatiske restaurant en gang om ugen, kl. 18.30-22.30. Bordreservation er påkrævet
 • Middag i den sydamerikanske restaurant en gang om ugen, kl. 18.30-22.00. Bordreservation er påkrævet
 • Middag i Destination Greek restaurant en gang om ugen, kl. 18.30-22.00. Bordreservation er påkrævet
 • Sushi i Sushi Bar en gang om ugen, kl. 18.00-00.30. Aldersgrænse 16 år
 • Daglig genopfyldning af minibaren med øl, vand og sodavand
 • Forfriskninger, lokale og internationale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 08.00-24.00
 • Picnickurv til frokost kan arrangeres ved forespørgsel

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til gæsten forlader hotellet ved hjemrejse.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Velkommen til Mitsis Norida Beach Hotel, som er et dejligt hotel beliggende direkte på den fine strand i Kardamena. Hotellet er perfekt for børnefamilier. I de rummelige værelser er der plads til hele familien og børnene kan tilbringe mange timer i de sjove vandrutsjebaner. Nyd god mad på den græske eller kinesiske restaurant.

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotel, der minder om en hyggelig lille by med gader, torve og haver. Her findes et dejligt poolområde, og stranden er kun et stenkast væk. Du bor bekvemt med All Inclusive, og hvis du ønsker at være aktiv, findes her et udbud af sportsaktiviteter.

Akti Beach Club

Familievenlige Akti Beach Club er beliggende lige ved stranden udenfor Kardamena på Kos. Det store poolområde er omgivet af en frodig have, der skaber et afslappende miljø. Her bor du bekvemt med All Inclusive, og de små har intet mindre end fire børnepools at boltre sig i.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et dejligt hotel med en smuk udsigt over Det Ægæiske Hav, og tæt på stranden i Kardamena. Hotellet har et stort poolområde og lige nedenfor ligger den dejlige sandstrand, hvor du kan finde skygge under fyrretræerne. Hotellet tilbyder flere aktiviteter for hele familien.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievenligt All Inclusive-hotel lige uden for Kardamena på Kos. Her kan du vælge mellem 15 forskellige pools, flere restauranter og en dejlig strand lige under hotellet. Hos Porto Bello Royal skal du aldrig bekymre dig om ikke at have noget at lave, her kan du finde alt fra tennis, børneaktiviteter til behagelig afslapning i solsengen og den nærmeste nabo er et stort vandland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach, lige uden for Kardamena, har alt hvad du behøver for en dejlig, sjov og behagelig ferie. Her vil hele familien hygge sig. Flere pools, flere restauranter, flere sportsgrene, flere aktiviteter og flere vandrutsjebaner venter her hos den bedste nabo - vandlandet Aquatica Water Park. All Inclusive er også inkluderet!