Bedømmelse af Corfu Holiday Palace Kanoni

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

2391 bedømmelser
Meget godt
 
861
Godt
 
828
Middel
 
400
Mindre godt
 
177
Dårligt
 
128

5 nyeste bedømmelser

17-05-2022

af 859theas

Virkelig skønt hotel

Vi havde en dejlig uge på dette fantastiske hotel. Store, skønne værelser med god udsigt. Stille og hyggeligt pool område. Maden var fantastisk, og personalet var meget søde og hjælpsomme. Især Nacer var flink og de var alle generelt opmærksomme på deres gæster.

 
24-06-2016

af Sally360 Kolding

Fantastisk!

Vi var her for 2. gang, og ligesom 1. gang var det bare super. Store værelser, store balkoner, god service, god morgenmad og super beliggenhed. Stranden er en rolig lagune lige nedenfor hotellet. Personalet er virkeligt flinke og hjælpsomme og udsigten fra begge sider af hotellet er fantastisk. Håber vi kommer igen! :)

 
12-07-2015

af tvest1 South Denmark, Denmark

Fantastisk godt hotel

God beliggenhed og dejlig og varieret mad. Fine og gratis tennisbaner. Dejligt poolområde med god udsigt. Venligt personale i receptionen. Sjovt med retromaskiner i spillehallen bl.a. Pacman. Dejligt tæt på Korfu by

 
24-04-2015

af 940jensj Playa De Los Cancajos, Spanien

Godt hotel, flot udsigt

Godt hotel, vi havde bestilt med søudsigt, men havde udsigt til indkørsel og flagstænger. Wifi fungere dårligt, langsomt med udfald. Rengøringen var ok. Morgenbuffeten var god og aftenbuffeten dejlig varieret. Et stort Svensk golfselskab ødelagde dog en del af hyggen, restauranten kunne ikke følge med, og musikken fra baren blev skruet op.

 
27-05-2014

af malenei_13 Århus, Danmark

Bedste beliggenhed!

Dette hotel SKAL besøges. Om ikke andet så for udsigten og beliggenheden. Værelserne er ikke noget særligt, men vi havde havudsigt, så vi sad på terassen det meste af tiden vi var på værelset. Restauranten på hotellet er heller ikke speciel, det opvejes af at man kan sidde udenfor og spise, og nyde udsigten. Poolområdet er flot, rent og velholdt. Stranden er fantastisk. Dette hotel kan helt klart anbefales!