Corfu Holiday Palace Kanoni

  • • Populært hotel
  • • Fantastisk udsigt
  • • Halvpension indgår
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Corfu Holiday Palace Kanoni ligger på en bakke over bugten i Kanoni, og har en utrolig smuk udsigt over havet og Mouse Island. Hotellet er omgivet af pinjetræer og frodige omgivelser der giver behagelig skygge på de solvarme dage. Stranden og havet ligger lige nedenfor og her kommer du lettest til med hotellets lille elevator.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser superior i bungalow for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vores halvpension var fantastisk
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Corfu Holiday Palace er højt beliggende over havet og har en smuk udsigt over havet. Ved poolområdet er der en saltvandspool med børnesektion, og herfra er der også en smuk udsigt. Nedenfor poolområdet ligger hotellets private strand, som du kan komme til med hotellets lille elevator. Både ved pool og strand tilbydes solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar, der serverer drikkevarer og enkle retter. Også ved stranden er der en bar, der serverer enkle retter, drinks og alkoholfrie drikkevarer.

På hotellet er der tre restauranter; buffetrestauranten Eptanissa, der serverer morgenmad og middag, a la carte-restauranten Eptanissa Grill og sushi restauranten Kukutsi Sushi Bar. Ved lobbyen findes baren Kefi, der har underholdning som livemusik og serverer snacks og drikkevarer.

Gratis fitnessrum. Gratis bordtennis. Tennis og billard mod betaling. Spillerum med fx airhokcey og arkadespil mod betaling. Spa med massage og behandlinger mod betaling. Der er også en neglesalon og en indendørs pool. Gratis wifi på fællesområder. Hotellet ligger lige ved lufthavnen og flytrafikken kan virke forstyrrende.

Korfu by ligger ca. 4 km væk, og hertil kommer du nemmest med taxi. I den charmerende gamle by venter smalle stræder, butikker, hyggelige restauranter og fin arkitektur.

Måltider

Halvpension indgår.

Morgenmad: kl. 07.30-10.00.
Middag: kl. 19.00-21.30.