CavoMarina Beach

apollo mondo local

CavoMarina Beach ligger direkte på en af de bedste strande i Grækenland - den er bred, lang og har blødt, dejligt sand. Dette er stedet at bo, hvis du elsker indretning med et lokalt præg - de græske guder er vist på mosaikpaneler overalt på hotellet, og på værelserne skinner de i guld på puderne. Hotellet har to separate poolområder, et ved stranden og et for dobbeltværelser med adgang til en fælles pool. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tilbagetrukket fra hovedgaden og tæt på stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 17 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

CavoMarina Beach ligger direkte på en af de bedste strande i Grækenland - den kilometerlange sandstrand er perfekt til en gåtur eller et par løbeture før morgenmaden og dejlige dage med afslapning. Hotellet ligger tæt på Kavos' centrum med mange tavernaer, barer og butikker, men det er her på hotellet, at du kan dufte, smage og nyde de retter, der kommer fra gryderne i køkkenet - hvor landsbyens kokke bruger gamle og traditionelle opskrifter fra det græske køkken.

Hotellet har et poolområde nær stranden med en pool, poolbar samt solstole og parasoller. Der er også solstole og parasoller på stranden. Der er en ekstra pool med solstole for gæster, der booker et dobbeltværelse med delt pool. Der tilbydes håndklæder til brug ved poolen mod et depositum.

Restauranten Venus Beach Club ligger direkte på stranden og har åbent fra tidlig morgen til efter midnat. Her kan du få en drink, spise morgenmad, spise pizza til frokost, spise en rigtig god à la carte-middag med inspiration fra både det græske og internationale køkken eller bare få et par stykker sushi. Pæn påklædning - lange bukser til mænd. Bordreservation kræves til middagen. På restaurantens tagterrasse kan du nyde en massage eller få en afslappende skønhedsbehandling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters middag fra en fast menu)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00 og middagen om aftenen.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Kavos

Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort er et stilfuldt hotel i udkanten af landsbyen Kavos på Korfu. Fra hotellet har du en kort gåtur til stranden og du bor i lyse og flot indrettede værelser. Hotellet har en pool til afslappende feriedage og tilkøber du halvpension, kan det ikke blive mere afslappet end dette.