Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 86 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenhed Venligt personale Der var roligt. Pænt og rent, en fantastisk udsigt. En velsmagende og overdådig buffet både morgen, middag og aften.
-

Bekræftet køb : 2022-10-03


6 ud af 10

+
Servicen
-

Bekræftet køb : 2022-10-03


3 ud af 10

+
Svært at sige. Det hele var sådan lidt "Halløj på badehotellet" - agtigt
-
Det gjorde det måske alligevel. Jeg havde ikke forventet noget. Hotellets kloaksystem fungerede ikke. Værelset stank af kloak, og da jeg børstede tænder ved hånvasken væltede kloakvandet op af afløbet i gulvet. Da jeg efterfølgende tog et brusebad, svømmede alt i vand. Nogen kom og "ordnede" det- sådan lidt lala. Derefter gik lysstofrøret. Bælgmørkt på badeværelset i 2 dage inden de fandt et nyt rør. Hotellet ligger i et område med lukkede hoteller og ragelse overalt. Der er 2 veje til hotellet. Begge uden vejbelysning og med kæmpe huller i vejbelægningen.

Bekræftet køb : 2022-10-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-03


7 ud af 10

+
Receptionisten og hendes serviceniveau
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


7 ud af 10

+
Rengøring hver dag
-

Bekræftet køb : 2022-09-12


6 ud af 10

+
Location and employees
-
Bad food quality and hairs in the food.

Bekræftet køb : 2022-09-05


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-05


7 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-09-05


10 ud af 10

+
dejlige værelser-morgenmad 1-10=10 spiste kun morgenmad super
-

Bekræftet køb : 2022-08-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

53 bedømmelser
Meget godt
 
32
Godt
 
11
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

24-06-2019

af AlBoo1

En behagelig overraskelse

Jeg var på Korfu for at besøge min søn, og jeg ønskede et enkelt hotel. Jeg kan helt ærligt sige, at det nyligt renoverede Livadi Nafsika Hotel langt oversteg mine forventninger. Alle ansatte var yderst hjælpsomme og venlige og stedet var pinligt rent. Jeg planlægger at vende tilbage.

 
09-11-2022

af Q8911JHpaulp

Lovely stay !

Stayed for a week in June, and frankly cannot believe some of the negative reviews ! Our room was on the third floor with great views and was spotless, towels changed everyday. The food was great, lots of choice, sometimes not as piping hot as we would like, but we have experienced this before with buffet style. The staff could not have been more helpfull and attentive. Being all inclusive the range of drinks and cocktails was great. We loved the garden and pool area which was quiet and relaxing, Unlike other corfu hotels we have been to there was no loud music around the pool and lounge area and NO entertainment which was just what we were looking for ! All in a all a lovely relaxing and quiet stay. p.s if your deperate for entertainment try Benidorm !

 
09-11-2022

af Go325213

Lovely!

Hubby and I stayed here for a week all inclusive in June. The lady on reception was outstanding, sharing information about the area, how to get to Corfu Town etc. All staff were friendly and hardworking. The hotel communal areas, including pool and our room was kept spotless, good work by the house keeping team. The bar staff were very attentive and their cocktail making skills superb. Now the food - what a choice at breakfast, lunch and dinner. All in all excellent value. If you want loud music and entertainment- this is not the place for you. If you want to be well looked after and a peaceful restful time - this is the place for you.

 
31-10-2022

af Sandra B

Worst hotel I’ve ever been to

Avoid this hotel at all costs , food was cold and not a lot of choice , no entertainment , pool bar closed , pool murky , when complained about the food they just put a microwave in restaurant, cost us a fortune to eat out, we just couldn’t eat anything from the restaurant, so we actually paid twice for the food , our holiday was ruined by this hotel.

 
16-10-2022

af berkshirecouple8 berkshire

Very Unhappy Tourists

DO NOT STAY AT THIS HOTEL unless you like cold and unappetizing food no entertainment very few staff in attendance. The area around the hotel has a high percentage of empty derelict properties even the main road through Dassia is littered with empty rundown buildings. We had to eat out for 4 nights because of the restaurant. I am going to try and get TUI to refund me the money as we had booked all-inclusive. We were told by people we know that Corfu is a beautiful Island I guess it was just our luck that we booked the very worst part.