Nafsika

  • • Tilkøb halvpension
  • • Frodigt poolområde
  • • Rolige omgivelser

Hotel Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du tæt på stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum, hvor der er et godt udbud af restauranter, barer og butikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Receptionisten og hendes serviceniveau
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 49 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Livadi Nafsika bor du med bedste beliggenhed i Dassia! Hotellet er kun for gæster over 15 år og har gåafstand til stranden, butikker, restauranter og barer, hvilket gør hotellet perfekt for dem, der vil opleve omgivelserne.

Poolområdet er frodigt og her findes en stor pool samt solstole og parasoller. Nær poolområdet ligger en bar hvor du kan bestille noget køligt at drikke. Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag som buffet. Morgenmaden er certificeret Greek Breakfast og fuld af lokale produkter og græske specialiteter.

Wifi på fællesområder (dækningen varierer). Bordtennis. Tennis og billard mod betaling. Udforsker du Korfu med lejet bil, er der gratis parkering på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbe:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost- eller middagsbuffet, drikkevarer til måltiderne indgår ikke)

Morgenmad; kl. 07.00-10.30
Frokost: kl. 13.00-14.30
Middag: kl. 18.30-21.00

Alle hoteller i Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia Beach

Hotel Dassia Beach ligger direkte ved rullestensstranden i Dassia. A la carte-restauranten byder på en skøn havudsigt, og fra hotellet er du nær centrum med restauranter og barer.

Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Poolområdet er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden i gåafstand til centrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store poolområde er der plads til både store og små. Halvpension indgår og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie.

Averto

Lejlighedshotellet Averto er lille og familieejet og ligger i gåafstand fra Dassias centrum. Her bor du i lyse og pæne lejligheder. Havet og stranden findes lige bag ved hotellet.

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.