Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser som er placeret i enten hovedbygningen eller i bungalow-delen. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Fladskærms-tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition styres centralt i lavsæsonen. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Ved ankomst står der en flaske vin og en flaske vand på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Pæne dobbeltværelser som er placeret i enten hovedbygningen eller i bungalow-delen. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Fladskærms-tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition styres centralt i lavsæsonen. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Ved ankomst står der en flaske vin og en flaske vand på værelset. Udeplads med privat pool.

Antal personer: 2-3 personer

Familie-værelser

Pæne familie-værelser som er placeret i enten hovedbygningen eller i bungalow-delen. Familie-værelser i hovedbygningen har en dobbeltseng eller to sovesofaer. Familie-værelser i bungalow-delen har en dobbeltseng og to separate senge. Soveafdelingerne deles af en skydedør. Fladskærms-tv med satellitkanaler samt telefon. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition styres centralt i højsæsonen. Ved ankomst venter der en flaske vin og en flaske vand på værelset. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.