Kontokali Bay

  • • Høj kundetilfredshed
  • • God beliggenhed
  • • Tilkøb hel- eller halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det elegante hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Det stilfulde poolområde er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det lå ved en fed strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kontokali Bay ligger langs med Korfus kyst, ca. 6 km fra Korfu by. Her findes et skønt poolområde. Separat børnepool der ligger lidt væk fra hovedpoolen og de andre faciliteter. Solstole og parasoller. Indendørs pool. Fire restauranter. Hovedrestauranten Horizon med middelhavsbuffet, som serverer morgenmad og middag. Strandtavernen Marina. A la carte-restauranten Asterias serverer morgenmad og middag. Strandrestauranten Paréa serverer græsk mezé, frokost og middag. To barer: Panorama i lobbyen og Alegro på stranden. Livemusik og underholdning hver aften. Hovedrestauranten Horizon har en separat del for voksne, når der er flest gæster i restauranten.

Spa som er gratis for hotellets gæster. I spaen er der opvarmet pool, jacuzzi, sauna, dampbad, et fitnesscenter og et relax-område. Spaen har 11 forskellige værelser, heraf et større værelse for par, og tilbyder forskellige behandlinger og massage, body wraps og aromaterapi mod betaling. Spaen har også et nyt wellness-koncept med bl.a. kostvejledning og behandlinger med organiske produkter. 15 minutters gratis massage én gang pr. ophold. Der er kun adgang for gæster over 16 år i spaen.

Børneklub (i hotellets regi) og en legeplads. Gratis bordtennis, dart og beach volley. Dagsprogram med bl.a. gratis yoga, streching, aerobics, hiking og tennis (mod betaling om aftenen). Vandsportsaktiviteter og billard mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Gratis hotelbus til Korfu by t/r hver dag, plads skal reserveres i receptionen. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Gæster med halvpension kan spise i a la carte-restauranterne mod betaling. Middag kan udskiftes til frokost i halvpension.

Værd at vide

Hotellet er ISO 22000:2005-certificeret. Certificeringen vedrører fødevaresikkerhed.

Hotellets strand er blevet tildelt den internationale miljøpris fra Blå Flag. Dette betyder, at den opfylder visse kriterier, der vedrører vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation.

Hotellet har vundet Trip Advisors Certificate of Excellence Award 2018.