Nautilus

All Inclusive Hotellet Nautilus ligger højt på en klippe og fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet. Hotellet ligger i et roligt område af Barbati og All Inclusive er inkluderet. Svøm i poolen, fra molerne nede ved havet eller gå en tur til stranden i Barbati.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

4,3 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 17 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nautilus ligger på en klippeskrænt og har en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Hotellet er omgivet af olivenlunde og flotte cypresser og ligger i den lille landsby Barbati på Korfus nordøstkyst. Svøm i hotellets pool eller tag trapperne ned til havet og svøm fra en af molerne. Her kan du også snorkle og fiske.

Hotellet har et hotelområde med smuk havudsigt. En pool med en mere lavvandet og separat del for børn. Der er også en poolbar til drinks, snacks, solstole og parasoller. Gratis solstole og parasoller på molerne/terrasserne nede ved havet. Snorkeludstyr kan lejes. Pool-og badehåndklæder mod betaling.

Nautilus har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad, frokost og middag. Poolbar og en bar nede ved molerne. Bordtennis.

Reception. Gratis wifi i receptionen og i poolbaren. Vaskeservice mod betaling. Bagageopbevaring. Gratis parkering. Store niveauforskelle i og uden for hotellet. Mange trapper til badebroerne nede ved havet. Ca. 1,5 kilometer til stenstranden i Barbati. Korfu by ligger omkring 17 kilometer væk, omkring 30 minutter i bil, fra hotellet. Busstoppesteder til Korfu by og Kassiopi ligger lige uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
 • Snacks, kl. 14.00-18.00
 • Is til børnene, kl. 14.00-18.00
 • Eftermiddagskaffe, kl. 16.00-17.00
 • Middag, kl. 18.00-20.00
 • Picnickurv kan forudbestilles
 • Ubegrænset med lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer, kl. 10.00-23.00
 • Snorkel- og fiskeudstyr
 • 20% rabat på vandsport, vandski, drageflyvning, bananbåd og ringe

Bemærk at der kan forekomme ændringer. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Barbati

La Riviera Barbati

Velkommen til La Riviera Barbari! Et dejligt hotel med en god beliggenhed ved stranden og i frodige omgivelser. Her finder du alt til en afslappet ferie, en stor pool, en populær taverne med god græsk mad og veludstyrede lejligheder og villaer. For et ekstra luksuriøst ophold kan du booke et værelse med privat pool!

Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare ligger lige over stranden Ipsos Beach i Ipsos. Nyd hotellets pool eller tag en dukkert i havet, der findes på den anden side af gaden. Morgenmadsbuffet er inkluderet, men man kan også tilkøbe halvpension.