Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare ligger lige over stranden Ipsos Beach i Ipsos. Nyd hotellets pool eller tag en dukkert i havet, der findes på den anden side af gaden. Morgenmadsbuffet er inkluderet, men man kan også tilkøbe halvpension.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med haveudsigt for 2-3 personer. Dobbeltværelser med pooludsigt for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 37 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ipsos Di Mare ligger perfekt lige ved stranden i Ipsos. Direkte udenfor hotellet finder du restauranter, små butikker, der sælger souvenirs, supermarkeder og barer.

Hotellet har et poolområde med pool, solstole, parasoller og poolhåndklæder. På stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellets gæster.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad og aftensmad. Her serveres lokale retter, vegetariske retter og internationale retter. Pæn påklædning - lange bukser til mænd, under middage.

Reception. En trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen serveres kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Barbati

La Riviera Barbati

Velkommen til La Riviera Barbari! Et dejligt hotel med en god beliggenhed ved stranden og i frodige omgivelser. Her finder du alt til en afslappet ferie, en stor pool, en populær taverne med god græsk mad og veludstyrede lejligheder og villaer. For et ekstra luksuriøst ophold kan du booke et værelse med privat pool!

Nautilus

All Inclusive Hotellet Nautilus ligger højt på en klippe og fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet. Hotellet ligger i et roligt område af Barbati og All Inclusive er inkluderet. Svøm i poolen, fra molerne nede ved havet eller gå en tur til stranden i Barbati.