Marbella Nido Suite Hotel & Villas

  • • Elegant hotel i smukke omgivelser
  • • For gæster over 16 år
  • • Førsteklasses restauranter og lækker mad

MarBella Nido Suite Hotel & Villas er et nybygget hotel med frodige omgivelser der byder gæster over 16 år velkomne. Nyd solen og badeture ved poolen eller den smukke strand, her er der gratis solstole og parasoller. Ved restauranterne spiser du veltillavet mad og for den aktive, er her gratis fitness. Book et værelse med privat pool for ekstra ferieluksus.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Junior-suiter deluxe for 2 personer. Junior-suiter superior for 2 personer. Junior-suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

MarBella Nido Suite Hotel & Villas er et hotel i frodige omgivelser som byder gæster over 16 år velkomne. Hotellet har et herligt poolområde og er beliggende ved stranden der har EU's blå flag for rent og klart vand. Gratis solstole og parasoller både ved pool og strand.

Hovedrestauranten San Giovanni serverer morgenmad og middag. À la carte-restauranten Apaggio Gourmeta har et eksklusivt samarbejde med to kokke med Michelinstjerner. Baren Aquavit Pool serverer enkle retter. Lobbybaren Heritage. Gæster kan også nyde måltider på restauranterne på søsterhotellet MarBella Corfu.

Gratis wifi på hotelområdet. Gratis fitness. Spa med sauna, hamam og skønhedsbehandlinger mod betaling. Gæster har også adgang til spaen på søsterhotellet MarBella Corfu mod betaling. Vandsport og bådture mod betaling. Aftenunderholdning i form af livemusik. Gæster transporteres med golfbil på hotelområdet. Reception åben døgnet rundt. Hotellet tilbyder båd til Korfu by, afhængig af vejret.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.