Værelsestyper

Deluxe junior-suiter med pooladgang - Sommer 2020

Lyse deluxe junior-suiter med pooladgang. Soveværelset er opdelt af en skydedør. Mulighed for ekstraseng i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Køleskab der også fungerer som minibar (opfyldning mod betaling). Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Produkter fra Apivita. Terrasse med adgang til pool. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Moderne dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Køleskab der også fungerer som minibar (opfyldning mod betaling). Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Produkter fra Apivita. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser

Moderne familie-værelser med en dobbeltseng. Soveværelset er adskilt af en skydedør. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Produkter fra Apivita. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer heraf 1 barn.

Familie-værelser - Sommer 2020

Moderne familie-værelser med et soveværelse med en dobbeltseng. Soveværelset er opdelt af en skydedør. Mulighed for ekstraseng i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Køleskab der også fungerer som minibar (opfyldning mod betaling). Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Produkter fra Apivita. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer

Junior-suite Premier

Rummelige Junior-suite Premier med en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Produkter fra Apivita. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Bekvemme superior-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Køleskab der også fungerer som minibar (opfyldning mod betaling). Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Produkter fra Apivita. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.