Skala

  • • Charmerende bymidte
  • • Krystalklart vand
  • • OBS! Du rejser til Skala på egen hånd

Skala ligger på den østlige del af Kefalonia og har en tre kilometer lang rullestensstrand med krystalklart vand. Foruden stranden er Skala omgivet af frodig natur, og her er et charmerende lille centrum hvor man kan nyde de lune sommeraftener.Fakta om Skala

Restauranter

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 120 DKK pr. person. En øl koster ca. 25 DKK.

Strande

De mest bekvemme sandstrande med den bedste strandservice og de fleste vandsportsmuligheder findes ved Lassi-halvøen. Dejlige strande findes også ved kystbyerne Skala, Poros, Svoronata og Sami. Smukke sandstrande ved Lixouri og Katelios. Den mest naturskønne strand er Myrtos.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 13°c

Andre byer Kefalonia

Lassi

Med sine smukke strande er Lassi blevet en favorit hos mange af Kefalonias gæster. Her er flere velplejede strande langs det Ioniske Havs klare blå vand. I gåafstande fra Lassi ligger hyggelige Argostoli, øens største by er præget af den autentiske og lokale stemning.

Lixouri

På rejsen til Lixouri kan hele familien slappe af på lavvandede børnevenlige strande. Her råder fred og ro, så hvis du vil smage på bylivet, kan du tage båden over til Argostoli - Kefalonias charmerende hovedstad.

Svoronata

Svoronata er en rolig lille ferieby på Kefalonias sydvestkyst. Strandene er børnevenlige og hele områdets landskab er som på resten af Kefalonia, fyldt med frodige olivenlunde og appelsintræer.