Lassi

  • • De fineste strande og skøn natur
  • • Mange spændende udflugtsmuligheder
  • • OBS! Du rejser til Lassi på egen hånd

Med sine smukke strande er Lassi blevet en favorit hos mange af Kefalonias gæster. Her er flere velplejede strande langs det Ioniske Havs klare blå vand. I gåafstande fra Lassi ligger hyggelige Argostoli, øens største by er præget af den autentiske og lokale stemning.Fakta om Lassi

Restauranter

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 130 DKK pr. person. En øl koster ca. 25 DKK.

Strande

De bedste strande med den bedste strandservice og flest vandsportsmuligheder findes ved Lassi-halvøen. Dejlige strande findes også ved kystbyerne Skala, Poros, Svoronata og Sami. Der er flotte strande ved Lixouri og Katelios. Den mest naturskønne strand er Myrtos.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 14°c

Andre byer Kefalonia

Lixouri

På rejsen til Lixouri kan hele familien slappe af på lavvandede børnevenlige strande. Her råder fred og ro, så hvis du vil smage på bylivet, kan du tage båden over til Argostoli - Kefalonias charmerende hovedstad.

Skala

Skala ligger på den østlige del af Kefalonia og har en tre kilometer lang rullestensstrand med krystalklart vand. Foruden stranden er Skala omgivet af frodig natur, og her er et charmerende lille centrum hvor man kan nyde de lune sommeraftener.

Svoronata

Svoronata er en rolig lille ferieby på Kefalonias sydvestkyst. Strandene er børnevenlige og hele områdets landskab er som på resten af Kefalonia, fyldt med frodige olivenlunde og appelsintræer.