Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 63 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenheden og det venlige personale.
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


9 ud af 10

+
Personalet / Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


10 ud af 10

+
Vi opgraderede og fik et stort værelse med en kæmpe balkon og den flotteste udsigt over bugten. Det var alle pengene værd. Værtinden Irina var utrolig omsorgsfuld og fantastisk. Gjorde alt for, at gæsterne skulle have en god oplevelse. Hotellet får vores varmeste anbefalinger.
-

Bekræftet køb : 2022-06-26


10 ud af 10

+
Værten, Irini.
-

Bekræftet køb : 2022-06-19


10 ud af 10

+
Man følte sig meget velkommen - værten gjorde alt for at man skulle føle sig tilpas. Dejlig autentisk græsk stemning og en fantastisk udsigt.
-

Bekræftet køb : 2022-06-12


10 ud af 10

+
Ejeren som er utrolig hjælpsom. Meget roligt. Fantastisk udsigt. Dejlig tagterasse
-

Bekræftet køb : 2022-06-12


10 ud af 10

+
Hele stemningen, som emmede af græsk autencitet. Ejeren af hotellet, gjorde alt for at opfylde vores evt. ønsker og behov. En skøn kvinde.
-
intet. Det er super, som det er.

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
Fantastisk udsigt, fredeligt og roligt. Værelset over forventning. (Billeder på apollos hjemmeside yder ikke hotellet retfærdighed. Opdater dem - for hotellets skyld)
-
Rengøring af værelse.

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
Udsigten og roen
-
Brusestang. Bedre kvalitetskontrol på rengøring

Bekræftet køb : 2021-10-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

24 bedømmelser
Meget godt
 
14
Godt
 
6
Middel
 
3
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

01-08-2021

af stigt516 Espergærde, Danmark

Sommerferie for 4

Fint ophold for familie med store børn. Vi havde tilvalgt de store rum på toppen, som har en rigtig fin terrasse. Værelset er fint med et the køkken som dog er sparsomt ekviperet. Personalet er hjælpsom. Der 800 meter til den centrale del af lefkos

 
09-07-2019

af luisafranzone Province of Piacenza, Italien

We came back and we will come back again ..

This is a place to enjoy time for and with yourself , surrounded by a beautiful simple context, great paths to go for running in the morning with almost nobody around , fantastic breakfast ( almost a brunch enough for the day) prepared with love and care by Sophia, unforgettable sunsets and astonishing night sky . If you look for a place to regenerate yourself with nature , slow motion life, sun and beautiful sea and beaches this is the place . We found it in the past and we came back and we will do it again, definitively.

 
02-07-2019

af Tuonoti

Holiday

The best vacation at this hotel. Incredible sea views. Staff always ready to help, cleanliness of the best A class. I recommend to anyone who wants to enjoy a quiet stay. Breakfast incredibly good and tasty.

 
17-09-2016

af rdv Marlow, Storbritannien

Magnificient View

This hotel is at a high level hence the fantastic view. Only downside is the climb back up after a night out. Have to admit we had a car so we drove to the central parking area every night. We had a top floor room with a huge furnished balcony inc. 2 sunbeds. Stayed 7 nights and this place had everything we look for. Eleni and Nikos were great hosts. An earlier review suggests there is no aircon, not true and we needed it at night in September, great place

 
12-09-2016

af Krixikraxi123 Wien, Østrig

Lovely place!

The lady who owns this beautiful place was just lovely. We didn't book ahead, just showed up and were lucky to get a room with the most fantastic view onto the sea (hence sunset hotel) from a huge balcony. Rooms are simple, but everything works and housekeeping is daily. Outdoor shower on site. Breakfast not included. Everything here was really nice..