Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 101 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
7,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Da vi var de eneste gæster på hotellet i den uge vi var der, siger det sig selv, at opmærksomheden på os var stor. Mødte udelukkende glade, smilende og gæstfrie værtsfolk i afslappet atmosfære.
-

Bekræftet køb : 2022-10-16


7 ud af 10

+
Pladseringen midt i byen
-
Der var personalemøde med meget høj snak,hver morgen under morgenmaden.

Bekræftet køb : 2022-10-09


7 ud af 10

+
Beliggenheden i byen og udsigten.
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


8 ud af 10

+
Et ældre hotel, men med fine nyrenoverede værelser. Hyggeligt, familiedrevet hotel. Tæt på stranden.
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


8 ud af 10

+
Værelset Udsigt fra værelse Tæt på by og sryand
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


9 ud af 10

+
Rent og pænt hotel , med et smilende personale.
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


10 ud af 10

+
Hjemlig hygge og sød betjening
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


2 ud af 10

+
-
vidste godt det ikke var super men .........

Bekræftet køb : 2022-09-18


10 ud af 10

+
Den hyggelige familiestemning og den gode beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

30% af gæsterne anbefaler

133 bedømmelser
Meget godt
 
25
Godt
 
30
Middel
 
36
Mindre godt
 
26
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

17-09-2022

af evy c

Skøn uge på Oceanis Hotel på Karphatos Grækenland

Det er vores første gang i Grækenland. Men ikke sidste. Vi har følt os meget velkomne på Det dejlige familiehotel. Det ligger tæt på dejlig strand og den skønne by med dejlige restauranter. Vi kommer gerne tilbage. Camillo & Evy

 
14-08-2022

af Bori092 Budapest, Ungarn

Wonderful stay

We've spent a wonderful week in the Oceanis hotel. This was a special stay as it was our honeymoon. The hotel was informed in advance and they treated us very special for the whole stay. The owner and the whole staff was very kind and always available for help. I would like to highlight Nicholas, the receptionist who smiled all the time when he saw us. We had a nice and newly renovated Superior room. Our room was very clean, there was daily cleaning and the towels and the bedding were changed twice during our stay. The room had a balcony with a nice view to the sea. The bed and our pillow was very comfortable, so we had great sleep every night. There was enough space for our dresses and the air-condition worked very well and it was quiet. The breakfast was great with a wide range of breads, jams, fruits and unlimited greek yoghurt. My special favorite was the daily home-made cakes. The hotel has very a great location and is a great place to start your trip in Karpathos. Pigadia beach is only a few mins walk as well as the city center with shops and great tavernas. If we ever go back to Karpathos we will stay again in the Oceanis Hotel.

 
12-08-2022

af C9675YUmaryt

Thank

Stayed at the Oceanis Hotel while I was visiting Pigathia Greece. It was a 5 night stay. The rooms are newly renovated. Brand new showers everything looks amazing. Breakfast is a traditional breakfast. The owner is very pleasant always with a smile. Made my stay very special. Love the people here close to Pigathia Town.

 
17-10-2021

af NSTAVROS Athen, Grækenland

A very nice city hotel!!

At the centre of Pigadia .Bussiness trip and stay. Very polite staff. nice rooms , very clean and comfortable, really suggest for holiday if you want to stay at the capital of the island and have access to all services

 
22-08-2021

af antonios k

Just fine to stay some days

The location is more than perfect. The breakfast not something worth mentioning but still ok for the price. Rooms are ok for a sleep and relatively clean. The staff is actually rude and the main problem of the hotel as they just do not know how to provide customer service.