Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 162 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Sødt værtspar Dejligt med nye madrasser
-
Køkkenudstyr ( bl.a. Stegepande, kaffemaskine, ) Bruseholder til brusekabinen

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
Fantastisk venlighed. Utrolig renlighed. Super morgenmad. Maria og Nikos er nogle usædvanlige søde værter.
-
Jeg synes at der skal være små mangler, som Vi ikke er vant i vores dagligdag. Jeg elsker at der er ting som er anderledes. Det virker som om, at når tingene virker så er det ok. Finish og lækre detaljer er ikke autentisk Græsk, og det glæder mig meget. Derfor vælger jeg også Karpathos og små familie ejede hoteller. Jeg kommer aldrig at kritisere små græske hoteller, jeg får gerne hvad jeg betaler for, og helt gratis får jeg utrolig søde og venlige værter. En ekstra skilling til rengøringspersonalet, som en personlig hilsen, kommer også tifold tilbage.

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Fantastisk søde værter
-
Hvis de åbnede baren, ville det have været et plus

Bekræftet køb : 2021-09-12


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


8 ud af 10

+
Maria og Nokos tog sig så godt af os og vi fik smagt nogen af Maria`s hjemmelavede specialiteter. De serverede en god morgenmad for kun 6€, med en lille variation hver dag. Værelserne og altanerne var store og havde det der skulle være for niveauet. Hverken mere eller mindre. Rent og pænt, med rengøring og udskiftning af hpndklæder flere gange i løbet af ugen.
-
Den meget lille pool måtte ikke bruges, hvis man havde solcreme på. Det betød, at man ikke ville opholde sig der, da man ville blive forbrændt af den græske sol.

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
Oasis var helt fantastisk. Maria og Nikos var det sødeste og mest fantastiske værtspar. Morgenmaden var skøn og stemning og service på hotellet helt i top.
-
Alt er perfekt

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Fin personlig service. Nærværende ejere. Apollo fyld hotellet op.
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


2 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet var balkon og udsigten fra balkonen, men det blev først opnået efter forespørgsel om andet end først tilbudte lejlighed/værelse. Køleskabet virkede som det skulle, hvilket også var tilfældet med aircondition.
-
Samtlige vandhaner (bruser, håndvask og køkkenvask) var voldsomt kalket til ,både med hensyn til åbne/lukke for vandet og mængde der kom ud. Afløb alle 3 steder var også tilstoppet, så det tog meget lang tid før vandet løb ud. Toilettet var kalket til, så en på fyldning til skyl nr. to tog ca. 10-15 minutter. Den til værelset knyttede kaffemaskine havde efter 1½ time brygget ca. 2 kopper kaffe selvom der var sat vand over til 12. Nummer 2 kaffemaskine kunne brygge ca. 2 kopper af gangen hvorefter termosikringen slog fra og først efter et par minutters ophold kunne termosikringen kobles ind igen. Poolen måtte ikke benyttes hvis man havde smurt sig med solcreme. Der var mange skilte med restriktioner om hvad man ikke måtte og hotellet fremstod - ligesom værtsparret - som temmelig slidt men absolut rent.

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
-
Bruseholder

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

31 bedømmelser
Meget godt
 
23
Godt
 
6
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

22-08-2021

af Sightsee45124824855 Karpathos by, Grækenland

Familiær stemning

Dejligt hyggeligt famimiehotel, hvor værtsparret Maria og Nokos tog sig kærligt af os. For 6€ om dagen får man dejlig morgenmad med kaffe, toast, brød, hjemmelavet marmelade, frugt og dagens specialitet, som kunne være æg, græsk morgenmad, hjemmebagt brød, græsk yoghurt. . Ved afrejse fik vi alle en lille flaske hjemmelavet granatæblelikør, som Nonos selv laver. Kan varmt anbefale et ophold hos Maria og Nikos. Der er pænt og rent og h ad en god ferie kræver.

 
15-06-2019

af arne a

Hotel Oasis, skønt værtspar Maria og Nikos.

Er netop hjemkommet fra en dejlig varm uge hos vidunderlige Maria og Nikos som ejer dette ældre hotel. Der er alt af hvad man skal bruge, dejligt med nye madrasser ala dansk standard. Mulighed for morgenmad tilberedt af Maria, for 6 euro pr næse får man kaffe, friskpresset appelsinjuice, toast, brød , Marias hjemmelavede marmelader, Hårdkogt æg, Friske appelsiner, man er mæt når man rejser sig. Fri wi fi i receptionen og på værelse 203 var der mulighed for at bruge sin ipad med lidt tålmodighed. Desuden var der om aftenen mulighed for at spise nede ved poolen, Nikos og Maria har her en lille resturation med lidt forskelligt at vælge imellem, særdeles billigt at spise her. Der er indført turistskat osse på Karpathos, vi kom af med 3,50 euro for en uge. For at se øen lejede vi bil, en lille Huyndai 110 hos en udlejer som Nikos er i familie med og derfor kunne anbefale, pris for 1 dag 33 euro. Stranden er lidt stenet så badesko er en god ide, vandet er klart som det vi får ud af hanen herhjemme. Byen Pidragra er meget hyggelig og har mange spisesteder både ved havnen og oppe i byen. Supermarked lige overfor hotellet har alt man skal bruge, morgenbrød, vand, Mythos og de tar imod Visakort, det gør de næsten alle steder.Karpathos er en dejlig overskulig ø og man føler sig virkelig velkommen og sikker her. Nok ikke sidste gang vi er her. Men prøv bare at opleve Maria og Nikos de vil stå på hænder for jer. De taler godt engelsk begge to. Mvh Arne Aagaard Randers.

 
28-06-2016

af SvendP160 Ugerløse, Danmark

Hyggelig Værtspar

Vi føler os velkommen i det øjeblik du ankommer,til du rejser igen.Vi fik en god service der var udsigt ud over havet,,og en god swimmingpool . og vi fik god morgen mad,og god mad om aften.Der var hyggeligt og roligt ikke meget larm,Trafik stille og rolig,det kan anbefales.

 
04-07-2021

af ilynge Helsinge

Great value for money

Sweet, welcoming owners - calm but central location near the beach. Cheap breakfast with a little extra - Marias homemade marmelade is pure gold🌞. Nice size rooms, comfortable beds, good working aircon. and fridge.

 
08-07-2018

af Egulk Malmø, Sverige

Small simple apartment hotel with top service from Maria & Nikos

We stayed at the hotel for two weeks. It's a very small, simple apartment hotel. The owners make the difference. They will handle you with top service. I suggest that all the employees at Alimounda Mare (5 star hotel) come to Maria & Nikos to lern how to handle costumers with love.