Aeolos (Karpathos)

  • • Nær stranden
  • • Gratis wifi
  • • Hyggeligt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Aeolos Apartments er et lille lejlighedshotel med en ægte græsk charme beliggende nær stranden i Karpathos by. På hotellet er der et hyggeligt poolområde og en snackbar som serverer enkle retter om dagen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 16 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det lille lejlighedshotel Aeolos er beliggende i udkanten af Karpathos by. Her findes et hyggeligt poolområde med solstole og parasoller. Snackbaren ligger nær poolen og serverer enkle retter om dagen.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen e åben om dagen fra ca. 09.00 til 22.00. Lokaltrafik. Nærliggende hotelbar kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen. Enkel morgenmad mod tillæg.

Alle hoteller i Karpathos by

Parasol

Vellidte Hotel Parasol har en god beliggenhed på Karpathos nogle minutter fra stranden og centrum i Karpathos by. På Parasol er der en god restaurant, gratis wifi og et skønt poolområde.

Atlantis (Karpathos)

Bor du på hotel Atlantis har du stranden, lækre restauranter og butikker lige rundt om hjørnet. Her er et skønt poolområde med parasolskygge. Fra morgenmadsrestauranten er der en smuk havudsigt - en god måde at starte feriedagen på! Det er helt sikkert beliggenheden og udsigten, som tiltaler vores gæster mest!

Karpathos Village

Karpathos Village er en perle tæt på stranden et lille stykke udenfor Karpathos by. Her mødes du af god og personlig service, samt herlig feriestemning. Dejligt poolområde med poolbar og separat børnepool.

Zephyros Village

For mange er stranden en høj prioritet, når det kommer til valget af hotel. Derfor et det et ekstra plus, at havet ligger et stenkast fra Hotel Zephyros Village. Her bor du i pæne lejligheder, som har alt det udstyr, som du behøver til selv at lave mad. Der er mange supermarkeder, restauranter og barer i nærheden.

Romantica (Karpathos)

Hotel Romantica har en rar atmosfære og et smagsfuldt poolområde, som byder dig velkommen med skønne solstole og skyggende parasoller. Ved poolbaren kan du slappe af med en drink eller en snack. Vælg mellem dobbeltværelser, hvor morgenmad er inkluderet, eller lejligheder hvor du selv sørger for måltider.

Astron (Karpathos)

Astron er et hyggeligt lejlighedshotel, der ligger i rolige og frodige omgivelser i udkanten af Karpathos by. Her bor du i renoverede lejligheder og har gåafstand til hyggelige restauranter.

Oasis (Karpathos)

På hotel Oasis mærker du hurtigt den velkommende familiære stemning, som gør at du let føler dig hjemme her. Her bor du i en lejlighed, hvor du selv bestemmer feriemenuen i minikøkkenet. Der er kun et par minutter til den skønne strand, hvis du vil skifte poolen ud med havet.

Sound of The Sea

Som navnet antyder, ligger Sound of the Sea smukt ved det brusende hav. Poolområdet har separat børnepool og en skøn havudsigt. Du bor rolig og dejligt i de store lejligheder i haven, og får du lyst til lidt motion, kan du smutte en tur forbi fitnessrummet.

Venezia

Velkommen til hotel Venezia udenfor Karpathos by. Her er et dejligt poolområde, og når du vil til stranden ligger den kilometerlange strand, Vrontis, kun 30 meter fra hotelområdet.

Regina

Regina er et lille lejlighedshotel, centralt beliggende i Karpathos by. Her er et hyggeligt poolområde, hvor poolen har børnesektion, og stranden er blot en kort gåtur herfra.

Nereides (Karpathos)

Nereides er et fint og familievenligt hotel beliggende i et roligt område i udkanten af Karpathos by. Her har du en skøn pool at svale dig i på de dage, hvor du ikke orker at gå de få minutter til stranden.

Panorama (Karpathos)

Panorama er et enklere, familieejet hotel med hyggelig atmosfære med mange tilbagevendende gæster. Her bor du i gåafstand fra både den lange sandstrand og den livlige strandpromenade.

Oceanis (Karpathos)

Velkommen til det familieejede hotel Oceanis i det centrale Karpathos. Her bor du kun få minutter til fods fra det meste - den lange Pigadia-strand, den skønne havnepromenade samt butikker og restauranter.

Seven Stars

Hotel Seven Stars, der er højt beliggende i udkanten af Karpathos by, har en fantastisk udsigt over havet og bjergene. Her findes et dejlige poolområde, og Pigadia-stranden ligger kun en kort gåtur væk.

Konstantinos Palace

På Konstantinos Palace i Karpathos by bor du i fine dobbeltværelser, og har morgenmadsbuffet eller halvpension inkluderet i prisen. Her findes to skønne poolområder, et placeret ved stranden og et placeret på hotellets tag.

Almyra Village

På det dejlige hotel, Almyra Village, bor du som nabo til havet i store og moderne indrettet lejligheder. Hotelbygningerne ligger på en skråning, og ved poolområdet kan du nyde svalende dyp i poolen med den skønneste udsigt over havet og stranden. På hotellet er der fitness og gratis wifi.

Olympic (Karpathos)

Hotel Olympic er et 3-stjernet hotel nær centrum og kun nogle få minutter fra en fin stenstrand. Du kan også vælge at blive på hotellet og slappe af i en solstol ved poolområdet.

Electra Beach

På Electra Beach kanter oliventræer og palmer det fine poolområde som indbyder til afslappende dage, både i og ved saltvandspoolen. Her kan du glæde dig over en pragtfuld udsigt over havet, græske specialiteter om dagen, øens længste strand lige udenfor døren og en kort gåtur til nattelivet i Karpathos by.

Alimounda Mare

Alimounda Mare er et skønt hotel beliggende midt på stranden, i gåafstand til Karpathos by. Der er udsigt over havet fra poolområdet, og her trives både store og små. Der er børnesektion i poolen samt en poolbar. Hvis du elsker at sidde på balkonen og nyde din morgenkaffe, mens solen står op, så anbefaler vi, at du booker et dobbeltværelse med skøn havudsigt.

Iolkos

Hotel Iolkos ligger i udkanten af Karpathos by, Pigadia. Der er liv og gang i den omkring hotellet, og du bor i gåafstand til både stranden og centrum. På hotellet er der en pool og en bar.

Vergina

Familievenlige Vergina er højt beliggende i udkanten af Karpathos by med et hyggeligt poolområde, der er en soleklar favorit. Her venter skønne timer og afslapning. For de mindste gæster i selskabet er der separat børnepool. Fra hotellet er der kort afstand til stranden og til centrum - så føl efter hvad dagen bringer, der er mulighed for det meste.

Diakonis

Det familieejede hotel Diakonis ligger i rolige omgivelser et stykke udenfor centrum af Karpathos by. Du kan også vælge at tilbringe dagen ved det hyggelige poolområde med solstole og parasoller eller gå den korte tur ned til stranden.

Mediterranean Beach

Velkommen til Mediterranean Beach, et lille familieejet hotel i rolige omgivelser lige udenfor Karpathos by. Her findes pool, og stranden er kun et stenkast væk. Et perfekt hotel for dig, der ønsker en afslappende ferie.