Lakki Studios

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Gåafstand til stranden
  • • Familiær atmosfære
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Lakki Studios er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Man følte sig forkælet. Familiært.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lakki Studios er et hyggeligt familiedrevet lejlighedshotel med unik atmosfære og gåafstand til stranden i Amopi. Receptionsbygning med morgenmadsservering samt tv.

Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen mod betaling. Receptionen har åben kl. 08.00-20.00. Der findes en yoga-platform på hotellet, for den som vil være aktiv på ferien. Medbring eget udstyr (der er ingen træningshold på hotellet). Gæsterne på Lakki Studios kan benytte poolen på nabohotellet Apolis.

Gåafstand til taverner og mindre supermarkeder. Fra Amopi afgår lokalbussen ca. 2-3 gange om dagen (i højsæsonen) til Karpathos by, ca. 8 km. Kuperede omgivelser. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser: Enkel morgenmadsbuffet indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår. Enkel morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Værd at vide

Alle værelser, der er beliggende på nederste plan med balkon i stueplan, har karpatisk seng. En karpatisk seng er en ophøjet seng/soveplads, der nås via trapper (se billede).

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Velkommen til det populære familiehotel Aegean Village! Her bor du i rolige og naturskønne omgivelser. Fra poolområdet har du en strålende udsigt over havet, og der er både en snackbar og en buffet-restaurant på hotellet.

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Sophia

Velkommen til hyggelige Hotel Sophia i Amopi på Karpathos. Her venter en familiær atmosfære og et dejligt poolområde. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappende ferie.

Amopi Bay

Hotellet er fint indrammet af blomster og palmer, og fra poolområdet kan du beundre det smukke græske landskab. Du bestemmer helt selv, om du vil nyde skønne svømmeture i poolen eller i det lækre badevand, som du kommer til på et par minutter.