Argo Beach

Velkommen til et vidunderligt strandhotel i Amopi på Karpathos. Nyd den fantastiske udsigt over Amopia-bugten og det krystalklare vand. Hotelområdet er stort med farverige haver med både oliventræer og palmer. Og dobbeltværelserne er rummelige og luftige, nogle værelser er også renoverede.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer. Renoverede dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotelområdet på hotel Argo Beach strækker sig helt ned til stranden, men fra værelserne er der en kort gåtur ned til havet. På stranden er der solstole til leje. Håndklæder kan lånes i receptionen.

Hotellet har en restaurant, Aphrodite, som serverer morgenmad, frokost og middag. Der kan du blive fristet af unikke græske retter og græsk kaffe tilberedt i traditionel "hovoli". Poseidon Bar åbner midt på dagen og er åben til midnat for drinks, snacks og salater. Strandservice med mulighed for at få mad og drikkevarer til stranden mod betaling.

Receptionen er åben i dagtimerne. Gratis deponering i receptionen. Vaskeservice mod betaling. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på området.

Trapper og niveauforskelle indenfor hotelområdet og ned til stranden. Roligt beliggende få minutter fra det lokale centrum af Amopi. Tæt på busstoppestedet og kun omkring 7 km til Pigadia, Karpathos by.

Måltider

Indgår:
Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Velkommen til det populære familiehotel Aegean Village! Her bor du i rolige og naturskønne omgivelser. Fra poolområdet har du en strålende udsigt over havet, og der er både en snackbar og en restaurant på hotellet.

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Sophia

Velkommen til hyggelige Hotel Sophia i Amopi på Karpathos. Her venter en familiær atmosfære og et dejligt poolområde. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappende ferie.

Lakki Studios

Lakki Studios er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.

Amopi Bay

Hotellet er fint indrammet af blomster og palmer, og fra poolområdet kan du beundre det smukke græske landskab. Du bestemmer helt selv, om du vil nyde skønne svømmeture i poolen eller i det lækre badevand, som du kommer til på et par minutter.