Amopi Bay

  • • Smukke frodige omgivelser
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet
  • • Gratis wifi i receptionen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotellet er fint indrammet af blomster og palmer, og fra poolområdet kan du beundre det smukke græske landskab. Du bestemmer helt selv, om du vil nyde skønne svømmeture i poolen eller i det lækre badevand, som du kommer til på et par minutter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Senge og udsigten.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Amopi Bay ligger på en bakke i Amopi med gåafstand til både stranden og centrum. Her findes et poolområde med skønne grønne omgivelser, samt pool med børnesektion, solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Hver søndag arrangerer grillaften.

Lille legeplads tæt på poolen. Gratis wifi i receptionen og ved poolen. Tv-rum. Souvenirbutik. Minimarked. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Amopi

Aegean Village

Velkommen til det populære familiehotel Aegean Village! Her bor du i rolige og naturskønne omgivelser. Fra poolområdet har du en strålende udsigt over havet, og der er både en snackbar og en restaurant på hotellet.

Apolis (Karpathos)

Apolis er et dejligt og populært hotel ved stranden bygget som en lille by med flere små farverige bygninger, hvilket skaber en hyggelig stemning. Poolområdet byder på en magisk udsigt over havet, og der findes flere skønne solstole, hvorfra du kan beundre det. Værelserne er lyse med aircondition.

Sophia

Velkommen til hyggelige Hotel Sophia i Amopi på Karpathos. Her venter en familiær atmosfære og et dejligt poolområde. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser en kort gåtur fra stranden. Et hotel der er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappende ferie.

Lakki Studios

Lakki Studios i Amopi er et familieejet hotel med høj hyggefaktor, omgivet af en dramatisk natur. Velholdte lejligheder, hvor I selv bestemmer tempoet. For et skønt dyp i havet, skal I blot en kort gåtur.

Argo Beach

Velkommen til et vidunderligt strandhotel i Amopi på Karpathos. Nyd den fantastiske udsigt over Amopia-bugten og det krystalklare vand. Hotelområdet er stort med farverige haver med både oliventræer og palmer. Og dobbeltværelserne er rummelige og luftige, nogle værelser er også renoverede.