Klatring på Kalymnos

Med mange bjerge, kløfter og sprækker i bjergene er Kalymnos perfekt til klatring! På øen er der ikke mindre end 2.700 klatreruter, og her afholdes også flere forskellige klatringsfestivaler. Det tørre klima gør, at man kan klatre året rundt, især om efteråret som er den bedste periode pga. den behagelige temperatur og lille mængde regn. På denne årstid er vandet stadig lunt, så det er perfekt at hoppe en tur i havet efter en hel dag med klatring.

Læs mere og book din rejse til Kalymnos

 

Klatring på Kalymnos

Varierende klatring

Bjergene på øen (kalksten) er ekstremt gode til klatring. Nogle ruter er stejle, men det positive er, at der ikke er så mange løse sten. Klatringen på Kalymnos er varierende, og man behøver ikke at bekymre sig, om det bliver for ensformigt. Her kan du læse mere om klatring på Kalymnos.

Mange klatringsmuligheder på Kalymnos

Hvor klatrer man bedst?

Populære klatringssteder er Odyssey, Grande Grotta, Kasteli, Symplegades Arhi og Spartacus. Her skal du regne med mange mennesker i højsæsonen! Vil du klatre i ro og mag, så er Galatiani et godt valg. I badebyerne Myrties og Massouri, der ligger på Kalymnos' vestkyst, er et godt udgangspunkt for klatring. Der er dog gode klatringsmuligheder på hele øen, og skal du til de østlige og nordlige dele, så er det ca. en halv times kørsel med bil.