Kalypso

  • • Central beliggenhed
  • • Udsigt til Det Ægæiske Hav
  • • Dejligt poolområde

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fin beliggenhed, god stemning og alt i alt et udmærket hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 40 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Kalypso har en central beliggenhed i Myrties på Kalymnos. Ved det dejlige poolområde findes solstole og parasoller. Poolen har en børnesektion og jacuzzi. I snackbaren ved poolen kan du bestille snacks og drikkevarer. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over Det Ægæiske Hav og øen Telendos. Gratis wifi ved poolen. Byen Myrties ligger kun et stenkast væk og tilbyder taverner, barer og butikker.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg (serveres som buffet på hotel Zephyros, der ligger på den anden side af gaden).

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet pga. en stejl bakke.

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn, så husk kamera. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Ambiance

Terrassen ud mod havet er en skøn årsag til at bo på hotel Ambiance på Kalymnos. Her kan du nyde stilheden og den fuldstændigt fantastiske udsigt. Du bor centralt og har kun en kort gåtur til stranden.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til det nyrenoverede Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet.