Elena Village

Elena Village ligger højt over havet og fra hotellets poolområde har du en fantastisk udsigt over øen Telendos. Svøm i poolen, spis i hotellets restaurant eller tag en aftentur til Massouri og nyd en græsk salat, lidt tzatziki, brød og et glas Retsina.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elena Village er skabt til hyggelige og behagelige dage, enten ved poolen eller på enhver strand i nærheden. Den nærmeste strand ligger omkring 150 meter fra hotellet. Den lille ø Telendos viser sin smukke silhuet og fra hotellet inviteres du til en magisk solnedgang. Hotellet har et poolområde med pool, med en mere lavvandet sektion for børn. solstole, parasoller og poolbar. Hotellet har et minimarked, der har åbent kl. 07.00-22.00.

Elena Village har en restaurant, hvor du kan nyde en morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra menuen. Poolbaren serverer lette måltider i løbet af dagen og sent om aftenen.

Wifi overalt på hotellet. Den nærmeste strand er en lille stenstrand. Cirka 1 kilometer til Massouri hvor der er en større strand og flere lokale tavernaer. Cirka 9 kilometer til Pothia. Parkering. Strand og turistområde med lokal trafik. Hotellet er bygget på en bjergskråning med ti bygninger. Store niveauforskelle i og udenfor hotellet samt mange trapper inde på hotellet. Der er et busstoppested lige uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag fra en menu)

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn, så husk kamera. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Kalypso

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet. Efter en kort aftentur finder du et stort udvalg af lokale restauranter og barer - direkte ved havet.