Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 27 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udsigten og de søde ansatte
-

Bekræftet køb : 2021-07-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-20


9 ud af 10

+
Fantastiske senge - super rengøring - meget venligt personale
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


7 ud af 10

+
Udsigten. Sengene var gode. Personalet var meget venligt.
-
WiFi fungerede absolut ikke. Mange småting som skulle repareres.

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

+
Sødt personale. Rengøring i top.
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


6 ud af 10

+
udsigten
-
tv der virker vi gjorde opmærksom på at det ike virkede og det kom så til at virke 2 dage

Bekræftet køb : 2019-08-30


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-08-22


9 ud af 10

+
stille og rolig. "lille havneområde med seabar og lille strand"
-

Bekræftet køb : 2019-08-01


7 ud af 10

+
Den lille bitte strand og 'havnen' lige neden for hotellet, og det skønne miljø, der var lavet der. Baren med den meget servicemindede og smilende pige. Det var bare et utrolig dejligt område.
-
Der mangler plads til at tørre tøj. Vi havde værelse 110, og havde altså to aircon-anlæg lige uden for døren, hvilket betød, at vi ikke sad ret meget på vores 'egen' terrasse om aftenen.

Bekræftet køb : 2019-07-25


10 ud af 10

+
Fin beliggenhed. Venlig og imødekommende personale som gjorde ferien blev supergod
-
Måske bedre stole på terasserne. Gerne med armlæn?

Bekræftet køb : 2019-07-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

36 bedømmelser
Meget godt
 
22
Godt
 
12
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

31-07-2019

af anehol

Skønt hotel med fantastisk udsigt

Virkelig dejligt hotel med fine rene værelser med en fantastisk udsigt. Vi boede i de nederste lejligheder og skulle bare gå ned af nogle få trapper, så var vi ved stranden. Hotellet har en dejlig strandbar med virkelig god mad og betjening. Vi kommer helt sikkert tilbage..

 
28-07-2019

af Irene1414 København, Danmark

Overraskende godt

Et skønt lille hotel med fine studios, god rengøring og smuk udsigt. Vi var særligt glade for beachbaren og den lille strand med supersøde folk. Vi boede nederst, og det var efter vores mening bedst med ro og kort til stranden. Vi kommer igen!

 
21-07-2021

af Andrew H Nantwich, Storbritannien

First visit too Mikes and Olgas

Karen who had been here for 20 years introduced me too mike/Olga who own/run this fantastic cafe / Bar, food fantastic, drinks also brilliant, the staff make you feel great, the whole feel and atmosphere here in kylimnos is superb. Everyone please support this business its 1st class Thank you Mike / Olga for the warm welcome too myself Andy it meant alot. Keep up the great work. Andy / Karen

 
12-10-2019

af Z5086LGjulia

Everything perfect

Perfectly near to the beach and a couple of restaurants (I’d recommend Barbayannis), very friendly stuff and a absolute highlight are the freshly grilled fish from the old fisherman down at the sea. The rooms are clean and have everything needed.

 
22-09-2019

af JOHNRI3647AN Shrewsbury, Storbritannien

Absolutely relaxing,

We were very fortunate to have found a last minute booking at this hotel, ,situated close to the sea and beach, ,I we had a large room with a terrace and found it comfortable and having all necessary amenities, including a powerful shower with lots of hot water, which i always enjoy on our arrival we were warmly welcomed and our luggage was taken to our room, The receptionist Paraskevi put us at our ease from the first moment we met her she advised us that we must ask for anything she could help with and just relax into the holiday, which we soon did a great experience of relaxation which some hotels do not create, the on street location was ideal,a stones throw from many of our favourite places for eating and seeing old friends..The food and service was excellent and we must thank Pope for her attentiveness and help.I would point out,whilst this hotel does not have a pool access to the sea is just below it where a jetty and steps lead into the water, .....the beach bar is recommended