Ambiance

  • • Central beliggenhed
  • • Smukkeste udsigt
  • • Gåafstand til stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Terrassen ud mod havet er en skøn årsag til at bo på hotel Ambiance på Kalymnos. Her kan du nyde stilheden og den fuldstændigt fantastiske udsigt. Du bor centralt og har kun en kort gåtur til stranden.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og de udendørs terrasser i forskellige niveauer
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 36 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Ambinace bor du nær havet og stranden er kun en kort gåtur herfra. Der er restauranter og caféer i området nær hotellet. Vil du selv lave mad i lejligheden, er der mulighed for at købe dagligvarer i nærheden. Der er en bar på hotellet  og en skøn udendørs solterrasse.
Gratis wifi og mulighed for gratis deponering i receptionen der er åben ca kl. 08.30-23.00. Myrties-stranden ligger ca. 1 kilometer fra hotellet. Pothia, hovedbyen på Kalymnos, ligger ca. 9 kilometer vest for hotellet. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.