Ambiance

  • • Central beliggenhed
  • • Smukkeste udsigt
  • • Gåafstand til stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Terrassen ud mod havet er en skøn årsag til at bo på hotel Ambiance på Kalymnos. Her kan du nyde stilheden og den fuldstændigt fantastiske udsigt. Du bor centralt og har kun en kort gåtur til stranden.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De var utrolig søde på hotellet og meget serviceminded.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 37 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Ambinace bor du nær havet og stranden er kun en kort gåtur herfra. Der er restauranter og caféer i området nær hotellet. Vil du selv lave mad i lejligheden, er der mulighed for at købe dagligvarer i nærheden. Der er en bar på hotellet  og en skøn udendørs solterrasse.
Gratis wifi og mulighed for gratis deponering i receptionen der er åben ca kl. 08.30-23.00. Myrties-stranden ligger ca. 1 kilometer fra hotellet. Pothia, hovedbyen på Kalymnos, ligger ca. 9 kilometer vest for hotellet. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn, så husk kamera. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Kalypso

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til det nyrenoverede Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet.

Elena Village

Elena Village ligger højt over havet og fra hotellets poolområde har du en fantastisk udsigt over øen Telendos. Svøm i poolen, spis i hotellets restaurant eller tag en aftentur til Massouri og nyd en græsk salat, lidt tzatziki, brød og et glas Retsina.