Bedømmelse af Petros Place

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

516 bedømmelser
Meget godt
 
393
Godt
 
85
Middel
 
22
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

05-10-2016

Indlæg af henning d

Fantastisk hotel og personale

Vi boede ca 25 mennesker i forbindelse med et bryllup. Ios er en dejlig ø og meget rolig og autentisk. Flotte strande og søde indbyggere. Poolområdet på hotellet er meget flot og man føler at man er på et dyrt resort.

 
05-09-2011

Indlæg af Morten P København, Danmark

En oplevelse som alle skulle opleve - det var skønt

Skønt flot hotel, perfekt beliggenhed, 4 minutter til strand, 6 minutter til havnen og en lækker fantastisk ren pool på hotellet. Rengøring dagligt, skift af håndklæder og sengetøj dagligt, god mad og helt i top er servicen på hotellet, hvor Petro, hans kone og to voksne børn formår at skabe en stemning, så alle gæster føler sig som "særlige". Husk kørekort såfremt scooter ønskes at lejes. Rigtig god tur og hils fra Morten og Anne

 
29-08-2011

Indlæg af mikra09 Odense, Danmark

Dejligt afslappende

Værelserne er små og ikke super velholdte - men poolområdet og hotellets placering er perfekt ifht. havn, strand og by.

 
28-08-2011

Indlæg af kattekat København, Danmark

Virkelig dejligt hotel og skøt personale.

Et rigtig hyggeligt hotel, men den bedste poolbar nogensinde. De laver gode drinks, og rigtig god mand også. Servicen er helt i top, både på hotel og i baren. Stemningen er afslappende, imødekommende og yderst behagelig. Personalet hjælper med det sammen, hvis man har brug for det. Vi havde morgenmad inklusiv, og morgenmaden dækker de nødvendige behov.

 
30-05-2021

Indlæg af Kévin M

Dimitris welcomed us in a way we will never forget. Thanks a lot to him and all the crew.

We went to this amazing venue to celebrate a wedding. We were absolutely glad to meet Dimitris and his crew. Do not even hesitate to visit Ios and Yialos hotel ! Our room was very clean and calm. Breakfast tasty and various. Thanks a lot again for the few days we spent here.