Far Out Village

Det bedste ved Hotel Far Out Village på Ios er beliggenheden! Hotellet ligger lige ved Mylopotas-stranden, og næsten det eneste der ligger mellem stranden og hotellet er det dejlige poolområde.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet består af flere mindre bygninger i en frodig have. Ned mod stranden ligger poolområdet som har pool, separat børnepool, solstole og parasoller samt håndklædeservice mod depositum. Pool-/snackbar, der er lige så attraktiv i løbet af dagen som ved solnedgang. Solstole og parasoller kan lejes på den nærliggende strand. Nær hotellet ligger populære Far Out Beach Club, hvor mange festglade unge fra hele verden samles i højsæsonen.

Restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Mange vegetariske og veganske muligheder er på menuen, bestående af retter fra det internationale køkken, ofte tilberedt af lokalt producerede råvarer. Stenovnsbagt pizza tiltrækker også i Far Out Village.

Gratis wifi overalt på hotellet. Mulighed for at spille tennis og basketball på hotellet. Der tilbydes adskillige vandsportsaktiviteter i området mod betaling. Ca. 4 kilometer til hovedstaden på Ios, Chora.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Ios

Marcos Beach

På det lille hotel Marcos Beach kan du tilbringe din ferie på et populært hotel i rolige omgivelser på Ios. Marcos Beach ligger nær øens berømte strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav og mange sjove vandsportsaktiviteter.

Far Out Hotel & Spa

Et lille stykke oppe fra stranden og få kilometer fra Chora ligger Far Out Hotel & Spa, et komfortabelt hotel med egen lille spa. Og udsigten! Udsigten fra hotellet over bugten og Mylopotas -stranden er fantastisk. Velkommen til et vidunderligt ophold på Ios.