Far Out Hotel & Spa

Et lille stykke oppe fra stranden og få kilometer fra Chora ligger Far Out Hotel & Spa, et komfortabelt hotel med egen lille spa. Og udsigten! Udsigten fra hotellet over bugten og Mylopotas -stranden er fantastisk. Velkommen til et vidunderligt ophold på Ios.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 2,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Far Out Hotel & Spa er bygget i traditionel stil og tilbyder magisk udsigt over Mylopotas-stranden og det krystalklare Ægæiske Hav. Hotellet har et poolområde med pool, solstole og parasoller samt en indbydende poolbar, der lokker med sit brede udvalg af cocktails og kølige drikkevarer.

Hotellet er perfekt beliggende og med kort afstand til stranden. Lokalbussen passerer lige uden for hotellet hvis du vil tage bussen til den smukke by Chora for at opleve dens hvidkalkede snoede gader med butikker og restauranter og livlige natklubber.

Hotellet har også en lille spa, der tilbyder en række behandlinger mod betaling.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gratis wifi overalt på hotellet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Ios

Marcos Beach

På det lille hotel Marcos Beach kan du tilbringe din ferie på et populært hotel i rolige omgivelser på Ios. Marcos Beach ligger nær øens berømte strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav og mange sjove vandsportsaktiviteter.

Far Out Village

Det bedste ved Hotel Far Out Village på Ios er beliggenheden! Hotellet ligger lige ved Mylopotas-stranden, og næsten det eneste der ligger mellem stranden og hotellet er det dejlige poolområde.