Bådtur: Rhodos-Tilos-Kos-Karpathos-Rhodos

Flyv direkte til Rhodos og tag på bådtur i ø-gruppen Dodekaneserne. Vi anbefaler ruten Rhodos-Tilos-Kos-Karpathos-Rhodos. Højdepunkterne på denne rejse er det store udbud af aktiviteter i Rhodos by, Kos' restauranter og byliv, Tilos' rolige tempo samt snorkling og smukke vandreture på Karpathos.

Anbefalet rejseperiode for bådturen: 12-18 dage.

Rhodos

På Rhodos finder du nogle af Grækenlands fineste strande, et pulserende byliv og flere små, smukke byer. Skal der være mere fart på ferien, så er der et stort udbud af aktiviteter i Rhodos by. Er du mere til afslapning og et roligere tempo, så vælg nogle af de andre små byer.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Rhodos er så populær - her har du alt til den perfekte ferie. Øen er naturskøn med et bjergrigt og grønt landskab, hvor der er citrontræer og olivenlunde. Langs kysten ligger der små, gamle byer med fantastiske strande og krystalklart vand.

I Rhodos' hovedstad kan du kombinere sol og bad med historie og byliv. Her kan du gå rundt på nogle af Europas ældste gader, shoppe langs snoede stræder og kigge på fine seværdigheder. Om aftenen kan du bare slå dig ned ved en hyggelig restaurant og afslutte dagen med en skøn drink eller tage danseskoene på og tage en dansetur på en af diskotekerne.

Langs Rhodos' østkyst finder du flere billedskønne byer, der byder på en mere rolig ferie. I Kalithea og Faliraki er omgivelserne smukke og badestrandene fine - her kan du også tage på et fartfyldt vandeventyr. Afandou og Kolymbia byder på nogle af Rhodos' bedste strande og moderne hoteller. Afandou er desuden en af Rhodos' ældste byer, og her er en charmerende og lokal atmosfære.

Tilos

På den lille ø Tilos finder du ro. Her er det nemt at udforske omgivelserne til fods, og den billedskønne atmosfære er perfekt til at komme helt ned i gear. Langs kysten er der flere smukke strande, hvor du kan finde dit eget sted og nyde stranddagen. Husk at snorkle i vandet - det er smukt og krystalklart!

I byen Livadia finder du butikker, traditionelle taverner og et bageri. Vil du være social, så findes der to barer lige udenfor centrum - ellers er der mest roligt.

Vil du vandre og elsker du smukke udsigter, så er Tilos perfekt. Her er flere fine vandreruter langs bjergstierne. På vejen kan du besøge nogle af de mange kapeller og beundre arkitekturen og farverne. Øen har de smukkeste farver, og der er mange interessante seværdigheder på vandreturen.

Kos

Kos er en af ​​Grækenlands mest populære ferieøer, og på sydkysten finder du en af ​​øens bedste og længste strande - Paradise Beach. Kos by summer af liv i højsæsonen med flere barer, klubber og restauranter. Samtidig er byen rig på kulturskatte, hvor et af højdepunkterne er Johanniter Riddernes borg, hvor korsridderne varede indtil 1522.

Hvis du vil være tæt på Kos by, men samtidig bo med lidt afstand fra storbylivet, så er Lambi perfekt. Langs strandpromenaden er der restauranter, caféer, barer og butikker. Kardamena, Tigaki og Marmari er også velegnet til dig, hvis du ønsker at på i lidt mindre, smukke byer, hvor der er fuld fokus på afslapning

Karpathos

På den grønne ø Karpathos venter en lokal, græsk atmosfære, hvor havet er dejligt blåt og krystalklart. Derudover er priserne på Karpathos stadig relativt lave, hvilket giver vidunderlige betingelser for en ferie, hvor du kan forkæle dig selv!

Apollos hoteller i Karpathos ligger tre forskellige steder. I ferieidyllen Amopi finder du lavvandede strande og hyggelige badebugter. Midt på Karpathos vestkyst ligger Lefkos, en lille fiskerlandsby med smukke strande og hyggelige taverner. Den største by Pigada, også kendt som Karpathos by, lokker med skønne gåture ved havnen, hvor der er flere restauranter og taverner.

Sådan booker du bådturen

Vi anbefaler, at du booker fly i god tid, så sæderne ikke bliver udsolgt. I de foreslåede ruter på denne side flyver du til og fra Rhodos, og så er det bedst, hvis du booker en tur / returbillet. Hvis du skal hjem fra en anden ø end Rhodos, skal du foretage to separate bookinger: en til flyrejsen derhen og en til flyrejsen hjem. Du kan booke hoteller, når du booker din flyrejse, eller som en separat reservation bagefter. Du kan booke bådbilletter direkte hos rederiet.

Book fly

Find fly til udrejse og hjemrejse:

Book bådbilletter

Billetter booker du direkte hos rederiet (kontakt rederiet ved alle spørgsmål omkring båden og billetter).

Book hotel

 

Book udflugter

Du booker udflugterne på rejsemålet, enten via vores app eller hos vores rejseledere eller samarbejdspartnere.