Ø-hop i Grækenland

Ø-hop i Grækenland

Vi er eksperter i Grækenland, og til sommer anbefaler vi, at du tager på et rigtig eventyr - ø-hop i den græske ø-verden! Det er en fantastisk måde at opleve meget af området på en og samme rejse, og du kommer hjem med mange skønne minder. På denne side har vi samlet alle tips, links og alt hvad du skal vide, når du skal på ø-hop, men du kan selvfølgelig også blot vælge en kombinationsrejse, hvor vi har sammensat en 14 dages rejse på to forskellige rejsemål.

Oplev Grækenlands øer

Grækenland har virkelig meget at tilbyde, og vi kan anbefale, at du tager på ø-hop i ø-gruppen Kykladerne eller Dodekaneserne. Her er et stort udbud af store og små øer med blot et par timers afstand fra hinanden - og det er nemt at komme rundt med båd. På øerne er der også meget at opleve, og du bestemmer helt selv. Du kan downloade vores gratis rejseapp og få mere inspiration til de enkle områder samt kontakte vores personale på destinationen, som kan hjælpe dig med udflugter, spørgsmål og meget mere.

Ruter for ø-hop i Grækenland

Her kommer vi med tips til gode ruter til dig, der vil opleve det bedste af Kykladerne og Dodekaneserne. Men du bestemmer helt selv, hvilken rute du vil på, og hvad du vil opleve. Et godt startpunkt for at starte sit ø-hop i Grækenland kan være Athen, Mykonos, Santorini, Rhodos og Kreta.

Sådan sammensætter du et ø-hop i Grækenland

Start med at booke fly. Det er en god ide at booke fly så tidligt som muligt, inden pladserne er udsolgt. På ruterne som vi foreslår på denne side, begynder du og afslutter du turen på samme ø, så det er bedst at booke en tur/retur billet. Hvis du vil flyve hjem fra en anden ø, skal du lave to separate bookinger - et for flyet derned og et for flyet hjem.

Book hotel. Det kan også være en god ide at booke hotel inden rejsen, så slipper du for at stresse, når du lander. Du kan booke op til fire forskellige hoteller, når du booker fly - eller du kan booke hotellet separat.

Bådbilletter booker du direkte ved rederiet, via DirectFerries eller Ferryto.


Vores tre favoritruter for ø-hop i Grækenland:


Inspiration til dig som skal på ø-hop:

Vores bedste tips til ø-hop

Her har vi samlet nyttige tips og ting, der er gode at vide, når du skal på ø-hop. Læs mere om hvad du skal tænke på, når du booker fly, hotel og bådbilletter - samt lidt om den græske mad! I kommentarerne kan du dele ud af dine egne tips. 

Læs mere her

Rejsetips til Grækenland

Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.

Se alle rejsetips