Fodboldrejser og billetter til Liverpool FC

Fodboldbilletter til Liverpools kampe

Der er ikke mange, der ved det – jo i Liverpool gør de – men Liverpool FC's (LFC) hjemmebane, blev oprindeligt bygget til ærkerivalerne for Everton FC, da det åbnede i 1884. Anfield, eller Anfield Road som mange kalder LFC's hjemmebane, er et af de ældste stadions i verden, der stadig bruges i dag, om end ombygget lidt et par gange.
Se kort over Anfield Road »a

Liverpool FC

 


Flyv til Manchester og bo i Liverpool! Vi hjælper dig gerne med fodboldbilletterne til Anfield. For at bestille, ring til os på tlf.: 7013 3300 alle hverdage fra 10-15.

Liverpool FC - oplev den enestående stemning på The Kop

I 1895 byggede man den berømte The Kop, som er en af verdens mest kendte fan-tribuner. Der har gennem årene været projekter på bordet, hvor man ville bygge et helt nyt stadion til LFC, men finanskriser og primært for meget historik har forhindret dette. The Kop er der endnu og vil altid være der, men Anfield bliver løbende udviklet og udvidet.

You´ll never walk alone
Det der fascinerer mange ved Anfield er, at alene vejen til stadion, midt i et arbejderkvarter i Liverpool, giver følelsen og duften af alt fra Tipslørdag til klassisk engelsk fodboldkultur. Anfield er ikke et kæmpe stort stadion som Emirates, Camp Nou eller Allianz Arena – det er et klassisk fodboldstadion, der ligger der, hvor folk bor, og hvor folk er kommet siden 1890´erne. Det er et arbejder-stadion, som op gennem industrialiseringen skabte et frirum for alle de arbejdere, der boede i Liverpool. Det er den kultur, der stadig er i Liverpool, og specielt sangene fra The Kop syder af den historie – toppet med ”You´ll never walk alone”. Sangen kom ind i ca. 1965 efter Gerry and the Pacemakers havde genskabt hittet i 1963. Det er den mest ikoniske fan-sang, der findes i verden, og bruges også af andre klubber som f.eks. Celtic og Dortmund, men den er forankret på Anfield. Mange vil omkring fodbold-oplevelsen på Anfield primært huske, når fans på Anfield synger sangen kort før kick-off. Det handler ikke om, at man er Liverpool-fan – det er slet og ret fodboldkultur.

Liverpool er et historisk storhold
Liverpool FC er et tophold i Premier League, og har været tæt på mesterskabet et par gange de seneste år, men det er også blevet en svanesang at LFC er presset på ikke at kunne levere det sidste. Holdet havde mesterskab-mæssigt sin storhedstid i 70´erne og 80´erne, hvor endda vores egen Jan Mølby var en del af det ikoniske hold. Men Liverpool FC har ikke været helt væk fra pladen og har blandt andet vundet Champions League, pokaltitler og været i finaler op gennem 00´erne og 10´erne. Liverpool FC er stadig en magtfaktor i engelsk fodbold, et hold alle vil slå, og klubben selv sætter baren højt – sæsonmål er altid mesterskab, selvom det er en del år siden, det er lykkedes.

Fodboldrejser til Liverpool

Oplev den fantastiske stemning på Liverpool FC's hjemmebane
Anfield er kendt som et af de mest larmende stadions i verden, fansene synger konstant, og det er meget, meget sjældent man hører utilfredse tilskuere svine holdet til – hvor man f.eks. modsat i Spanien ser stor utålmodighed fra fans – der er fuld opbakning hele vejen igennem, og det gør oplevelsen på Anfield unik, uanset hvem ”the reds” møder. Fra du ankommer til stadion med billetten i hånden og du fra ydersiden går igennem de gamle billetautomater fra 60´erne, ved du, at du skal opleve noget helt specielt.

Tag til Anfield og oplev Liverpool FC og et af de mest kendte stadions i verden, alt det du har hørt om, er rigtigt, og det er en fodboldoplevelse du altid vil huske!

Vigtig information

Det er ikke ualmindeligt at en lørdagskamp bliver flyttet til søndag, somme tider også til mandag. Vi anbefaler derfor, at du er på rejsemålet fredag til mandag til weekendkampe, og tirsdag til fredag til kampe midt i ugen. Vær opmærksom på at evt. ændring af kampdag kan ske med meget kort varsel.