Fodboldrejse til Manchester United

Fodboldbilletter til Manchester Uniteds kampe

Manchester United er Englands mest succesrige klub, og indehaver af mange engelske mesterskabstitler og tre Champions League trofæer. Manchester United spiller sine hjemmekampe på Old Trafford, og kaldes “The Red Devils”.

Manchester United - en legendarisk klub

Klubbens historie vidner om mange legendariske Manchester United spillere, der har betrådt græstæppet på Drømmenes Teater, Old Trafford, som f.eks. George Best, Peter Schmeichel, Eric Cantona, Christiano Ronaldo og klublegenden Ryan Giggs.

Sådan kommer du til Manchester Uniteds stadion
Old Trafford ligger ca. 5,5 km fra centrum af Manchester. Taxa og de lokale ”sporvogne” kaldet The Pram kører til stadion. På kampdage kan der være meget trafik omkring stadion, og det kan være svært at komme ind til byen efter kampen, så vi anbefaler at bo i området omkring stadion. Der ligger flere gode og billige hoteller i gåafstand til stadion. Den sparede transporttid bruges bedst til at besøge den lokale pub efter kampen og fejre sejren.

Byen Manchester er bestemt også et besøg værd. På gågaden, Market Street, finder du mange butikker og shoppingmuligheder, så her kan der altid bruges lidt tid, hvis tegnebogen skal luftes. 

Tips til kampdagen
Kampdagen er altid speciel. Bor man i området, kan man starte dagen med at gå en tur rundt om stadion og opleve hvor stor, bygningen er. Tag turen forbi statuen af Sir Alex Ferguson som også har en vej opkaldt efter sig. Nyd atmosfæren foran stadion med statuer af legendariske spillere, og besøg derefter den enorme souvenirbutik. Her kan man købe alt, hvad hjertet begærer af merchandise med Manchester United logo på.

2-3 timer før kampstart er det en god ide at besøge pubben ”Trafford”, som ligger ca. 200 meter fra stadion. Sørg for at gå ned for enden i lokalet hvor Uniteds fans står. Her begynder slagsangene ca. 2 timer før kampstart, og herefter er man klar til at gå forventningsfuldt mod stadion.

Det er en god idé at komme ind på stadion en times tid før kampstart. Tilskuerne kommer tidligt og hylder deres spillere, som de kommer ud til opvarmningen på banen.

Kort før kampstart træder spillene ind på banen, klar til kamp til tonerne af Glory, Glory Man Utd der drøner ud af højtalerne. 

Nyd oplevelsen og den fantastiske stemning! 76.000 mennesker møder op hver gang De Røde Djævle spiller på hjemmebane i Premier League. En oplevelse du sent glemmer!

Efter kampen går det hurtigt med at komme ud fra stadion, og her mærker du tydeligt fordelen ved at bo nær stadion. Melder sulten sig, finder du alt, hvad hjertet begærer af junk food, fish n’ chips, burgere mv. i boderne. Og snyd ikke dig selv for at slutte af på pubben med en lokal øl, og nyd stemningen mens rundens øvrige kampe diskuteres.Tag sporvognen til Manchester Uniteds hjemmekampe

Indgangen til Manchester Uniteds stadium - Old Trafford

Oplev stemningen på Manchester Uniteds hjemmebane

Bliv en dag ekstra og se Manchester Uniteds stadion Old Trafford bag kulissen
Dagen efter kampen vælger mange at flyve hjem, men har man tid og hvis det er muligt, kan man få en rundvisning på stadion, en såkaldt Stadium Tour. Her bliver man vist rundt på stadion, får mulighed for at sidde på trænerens sæde og komme forbi det store pokalrum. Ligeledes ser man loungeområdet, hvor spillerne og konerne mødes efter kampen.

Nye stjerner rygtes jævnligt til Manchester United. I sæsonen 2016/17 kom Zlatan og verdens dyreste spiller Poul Pogba til klubben. Hvem ved hvilke nye verdensstjerner klubben har i kikkerten til de kommende sæsoner?

Vigtig information

Det er ikke ualmindeligt at en lørdagskamp bliver flyttet til søndag, somme tider også til mandag. Vi anbefaler derfor, at du er på rejsemålet fredag til mandag til weekendkampe, og tirsdag til fredag til kampe midt i ugen. Vær opmærksom på at evt. ændring af kampdag kan ske med meget kort varsel.