Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Sharm el Sheikh. Svøm og hav det sjovt i en af hotellets elleve pools, nyd svømning og snorkling direkte fra stranden i Det Rød Hav og nyd god mad på de mange restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pickalbatros Royal Moderna Resort er et badeparadis, hvor alle i familien vil finde deres egen yndlingspool. Der er elleve pools. Syv af dem er opvarmet om vinteren til omkring 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. To pools har otte vandrutsjebaner, og så er der fire børnepools med i alt 24 forskellige typer rutsjebaner. Solstole, parasoller og pool- og strandhåndklæder indgår. Der er forskellige vandsportsaktiviteter såsom vandgymnastik og vandpolo i de forskellige pools. Ved stranden er der badebro, solstole og parasoller.

Pickalbatros Royal Moderna Resort har et stort udvalg af restauranter og barer, Mediterranean, Zum Kaiser med salte smage fra det tyske køkken, L'Asiatique byder på gode asiatiske retter, Tagine med krydrede retter fra det marokkanske køkken, Culina med friske fiske- og skaldyrsretter og Sopran, som serverer det bedste fra det italienske køkken. Club MC er en såkaldt Food Court og serverer pizza, burgere og drinks. Columbus Café er åben 24 timer i døgnet og serverer kaffe og lækkerier, Sports Bar viser sportsbegivenheder og så er der flere barer, såsom flere poolbarer, en strandbar og en irsk pub. À la carte-restauranten White Elephant serverer internationale retter, og bordreservation er påkrævet - ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-program.

Hotellet arrangerer flere aktiviteter i løbet af dagen, såsom gymnastik, dart, dansetimer, vandpolo, volleyball, vandgymnastik, Zumba og yoga. Dart, boccia, bordtennis, minigolf og billard, tennis (belysning efter solnedgang mod betaling) og beachvolley, nogle mod betaling. Gratis adgang til fitnessrum. På stranden er der et vandsportscenter og et dykkercenter, mod betaling. sauna, hammam, jacuzzi, massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Om aftenen er der diskotek for børnene og senere shows.

Gratis wifi på hele hotellet. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Bygningerne, hvor værelserne ligger, har ingen elevator. Hotellet er stort og afstanden til stranden varierer fra 50 til 400 meter, alt efter hvor du bor på området. Hæveautomat.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranterne Mediterranean, Zum Kaiser, L'Asiatique og Tagine, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i restauranten Tagine, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet i restauranterne Mediterranean, Zum Kaiser, L'Asiatique og Tagine, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i MC Club restaurant, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet i restauranterne Mediterranean, Zum Kaiser, L'Asiatique, Tagine, Culina og Soprano
 • Middag i Sopran, kl. 22.00-24.00
 • Is i Olympus Bar, kl 12.00-15.00 og i Terrace Bar, kl. 18.30-21.00
 • Eftermiddagskaffe i Columbus Café, kl. 15.00-17.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i barerne ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ægte perle på den private strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Her venter flere store pools og fantastiske muligheder for svømning og snorkling i Det Røde Hav. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter at vælge imellem. For de mindste er der en børneklub og for de voksne et wellnesscenter til behagelig afslapning.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de sydlige dele af Sharm El Sheikh. Her bliver du glad hvis du vil have meget af det hele, her er masser af pools, vandrutsjebaner, restauranter og barer. Alt er inkluderet for hotellets gæster, så det er nemt at slappe af, have det sjovt og have en fantastisk ferie!

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkte på stranden i Sharm el Sheikh og her kan du benytte lejligheden til at udforske en fantastisk undervandsverden i Det Røde Hav. På hotellet er der både pools og vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og masser at lave i løbet af dagen.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm el Sheikh. Her er mange pools, hvoraf flere er opvarmede. Her er der et stort udvalg af restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. For de mindste er der en børneklub og her bør du benytte lejligheden til at udforske livet under overfladen i det krystalklare vand.