Bedømmelse af Pickalbatros Aqua Blu Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

8031 bedømmelser
Meget godt
 
5962
Godt
 
1343
Middel
 
408
Mindre godt
 
162
Dårligt
 
156

5 nyeste bedømmelser

05-07-2023

af Esben O

Alt for få livreddere...

Albatros Aqua Blu er på mange måder et skønt hotel. Der er fyldt med imødekommende servicemedarbejdere, værelserne er skønne og der er mad for enhver smag. Men, og ja.. der er et men! Der er ALT FOR FÅ livreddere til at betjene rutsjebanerne. Det betyder ekstremt lange køer, og mange steder venter man fra en halv til en hel time på at få en tur. Livredderne gør hvad de kan, men når de ofte står alene med 3-4 rutsjebaner, så vil der opstå køer, når der skal være en livredder til stede hver gang en tur skal sættes igang. Ærligt talt Aqua Blu.. det er simpelthen ikke et 5-stjerner hotel værdigt - hverken for jeres gæster eller for jeres hårdtarbejdende livreddere. Ansæt 5-10 livreddere mere og I giver jeres gæster en langt bedre helhedsoplevelse.

 
21-04-2022

af X5193WWrebeccap

Fantastisk ferie

Vi er lige kommet hjem igen efter 14 dage på dette fantastiske hotel. Vi havde en rigtig god ferie. Der er livredder ved hver pool. Vi havde en fantastisk livredder der hed Maghumht. Han hyggede med vores børn og var altid glad og sød. Vores rengørings mand Mohammed Omar var fantastisk. Hassan som kom og afløste livredderne osv når de skulle over at bede var fantastisk og kom med blomster til os. Manden der stod for at bage brød var altid smilende og glad. Vi kunne bruge nabo hotellet, hvor der var flere rutsjebaner og mine børn elskede det. Sikkerheden var helt i top alle steder. Maden var fin nok. Men da jeg er vegetar manglede jeg lidt flere retter med det. Men resten af familien var vilde med maden. Et minus var at der ikke hver aften var børne diskotek. Der valgte man istedet at lave trylle show osv. Det var lidt øv, da min datter på 3 elskede det børne diskotek og gad ikke se trylle show. Vi boede hvor vi havde en pool lige udenfor vores værelse. Hvilket vi var super glade for. Man får desværre vand i hovedet på alle de små rutsjebaner. Min datter kan ikke lide at få vand i hovedet. Så hun ville helt være ved vores egen pool. Vi kommer gerne tilbage dertil.

 
12-02-2015

af 177rikkem København, Danmark

Rigtig fint sted

Vi havde nogle gode dage på dette hotel. Vores børn er knap 3 og 6 år og det var et paradis for dem med pools, vandrutchebaner, legeplads og minidisco. Området er stort med virkelig mange vandrutchebaner. Vi nåede ikke dem alle på de fire dage vi var der. Der er områder med opvarmet pools til børnene. Sikkerheden virkede fin ved vandrutchebanerne. De lukker alle sammen i løbet af dagen en halv time pga rengøring. Maden er god på stedet, men som på alle all inclusive steder kan den efter nogen dage blive lidt ensformig. Der er mange der gerne vil sælge spa, massage, ture, mv. De er venlige og fanger hurtigt når der bliver sagt nej. Der var nogen der tog hertil en enkelt dag for at bruge det som vandland. Det må anbefales at give lidt ekstra for all inklusive, da det ellers bliver dyrt. De tager 30kr for en enkelt kugle is!!

 
25-09-2023

af Curiosity10268718390

Super lux

we stayed there for the fourth time. polite waiters, the food is good, the beer is frothy. Rooms are clean. the sea and the old market are nearby, the mango market is 10 minutes away. We like this hotel.

 
25-09-2023

af kelly y

Second time didn't disappoint

We just returned from aqua blu for the second time! We didnt think anything could top our first time here but our second visit was even better than our first time! the hotel is spotlessly clean and all the staff cannot do enough for you, it was so refreshing to see so many familiar faces from last year and so heartwarming that all the staff remembered us! The animation team are fantastic, they kept us entertained for the whole 2 weeks and built amazing bonds with our children! I want to give a shout out to Taz, Sofia, wajdi, okaa and didi from the animation team and a huge shout out to Islam, eslam, Muhammad, mahmoud, Islam, ottaman, Rolf and all the staff at aqua blu, we can't wait to see you all again next year 💙