Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de sydlige dele af Sharm El Sheikh. Her bliver du glad hvis du vil have meget af det hele, her er masser af pools, vandrutsjebaner, restauranter og barer. Alt er inkluderet for hotellets gæster, så det er nemt at slappe af, have det sjovt og have en fantastisk ferie!


Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet består af flere mindre bygninger spredt i en velholdt have, omgivet af mange pools. Her er pools til voksne, pools til børn, med vandrutsjebaner til både børn og voksne. Der er mere end 15 forskellige vandrutsjebaner for voksne og over 30 for børn. Hvis du vil opdage livet under vandet i Sharm El Sheikhs berømte snorkelvand, har hotellet en gratis bus til stranden ved Hotel Beach Albatros Resort. Der er solstole og parasoller til at låne og forskellige vandsportsaktiviteter tilbydes mod betaling.

Hotellet har mange forskellige barer og restauranter. Hovedrestauranten hedder Cave Du Roi, asiatisk mad kan spises på L'Asiatique, fisk på restaurant Culina, italienske retter på ll Caminetto og middelhavsmad kan nydes på restaurant Mediterranean. Barerne omfatter en poolbar, en strandbar og en sportsbar blandt flere.

Her kan du slentre langs den bebyggede promenade og besøge restauranter, barer og butikker. Vil du passe lidt ekstra på din krop, kan du træne i fitnessrummet, bruge hotellets multibane og derefter forkæle dig selv med en spa-behandling (mod betaling). Aktiviteter som bordtennis, dans, vandaerobic og yoga med hotellets aktivitetshold er inkluderet. Børneklub drevet af hotellet med engelsktalende personale, kl. 10.30-12.30 og 15.00-16.30 alle dage.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag 24/12
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad i restaurant Il Caminetto, kl. 01.00-06.00
 • Morgenmadsbuffet i en af restauranterne Cave Du Roi, L'Asiatique eller Mediterranean, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i en af restauranterne Cave Du Roi, L'Asiatique eller Mediterranean eller i hotellets Food Court, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i Club Mac, kl 12.30-17.00
 • Snacks i strandbaren/restauranten på søsterhotellet Resort Albatros Sharm, kl. 12.30-15.00
 • Is i baren ved børnepoolen og i Lagoonbaren, kl. 12.00-17.00
 • Is i strandbaren/restauranten på søsterhotellet Resort Albatros Sharm, kl. 12.30-14.30
 • Middag på en af restauranterne Il Caminetto, Cave Du Roi, L'Asiatique, Culina eller Mediterranean, kl. 18.30-21.30 (Culina lukker allerede kl. 21.00)
 • Sen middag i restaurant Il Caminetto, kl. 22.30-24.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogen af hotellets forskellige barer, kl. 10.00-24.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ægte perle på den private strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Her venter flere store pools og fantastiske muligheder for svømning og snorkling i Det Røde Hav. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter at vælge imellem. For de mindste er der en børneklub og for de voksne et wellnesscenter til behagelig afslapning.

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Sharm el Sheikh. Svøm og hav det sjovt i en af hotellets elleve pools, nyd svømning og snorkling direkte fra stranden i Det Rød Hav og nyd god mad på de mange restauranter.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkte på stranden i Sharm el Sheikh og her kan du benytte lejligheden til at udforske en fantastisk undervandsverden i Det Røde Hav. På hotellet er der både pools og vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og masser at lave i løbet af dagen.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm el Sheikh. Her er mange pools, hvoraf flere er opvarmede. Her er der et stort udvalg af restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. For de mindste er der en børneklub og her bør du benytte lejligheden til at udforske livet under overfladen i det krystalklare vand.