Tropitel Sahl Hasheesh

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Med en privat strand og et stort, frodigt poolområde tilbyder populære Tropitel Sahl Hasheesh en ferie i topklasse. Koralrevet er perfekt for dagens snorkeltur, og hotellets mole bringer dig langt ud i det krystalklare vand. Hotellet tilbyder desuden et bredt All Inclusive-udbud med flere restauranter og barer, samt sportsaktiviteter som tennis og fitness.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fint børnehotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 25 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Tropitel Sahl Hasheesh er et stilfuldt hotel med en enestående udsigt over Det Røde Hav. Hotellet har en sandstrand, og poolområdet er beliggende i en frodig have. To rummelige pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool, en jacuzzi og en vandpark med tre vandrutsjebaner. Hvis du kan lide at snorkle, findes der et koralrev lige ved stranden, og hotellets mole bringer dig ca. 300 meter ud u vandet, hvor du kan svømme frit. Badesko er nødvendige for at bade i havet. Ved både pool og strand tilbydes gratis solstole og parasoller.

Hotellet har flere restauranter of barer. Buffetrestauranterne the Palm og the Waves serverer morgenmads-, frokost, og middagsbuffet. Her er også fire a la carte-restauranter med henholdsvis italiensk, mexicansk, indisk og tyrkisk. Den indiske og tyrkiske restaurant indgår ikke i hotellets All Inclusive-restaurant. Den italienske og tyrkiske restaurant ligger ved stranden. Hver aften har the Palm og the Wave et tema som f.eks. fiske- og skaldyrsaften eller grillaften. Dresscode i restauranterne ved middagstid (nydelig påklædning). Hotellet har også en orientalsk café med shisha samt flere forskellige barer.

Hvis du vil være aktiv tilbyder hotellet et fitnessrum samt sport som beachvolley og bordtennis. Her er også tennis (mod betaling om aftenen) og billard (gratis 1 time pr. person pr. uge). Ved spaafdelingen tilbydes massage, sauna, hamam og flere forskellige behandlinger mod betaling.

Legerum og børneklub for de små (4-12 år) i hotellets regi. Legeplads. Aftenunderholdning med livemusik.

Gratis wifi i receptionen, højere hastighed mod betaling. Gratis transfer til Hurghada centrum med markeder, butikker og marina, 1 gang pr. dag og mod reservation.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranterne the Palm og the Waves, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i restauranterne the Palm og the Waves, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i den italienske restaurant, kl. 14.00-16.00
 • Frokost i den mexicanske restaurant, kl. 14.00-16.00
 • Middagsbuffet i restauranterne the Palm og the Waves, kl. 18.30-22.00
 • Middag i den italienske restaurant, kl. 18.30-20.00/20.30-22.00. Bordreservation er påkrævet
 • Middag i den mexicanske restaurant, kl. 18.3-20.00/20.30-22.00. Bordreservation er påkrævet
 • Lokale drikkevarer som øl, vin og sodavand i barerne ad libitum. Lobbybaren er åben døgnet rundt
 • En stor flaske vand på værelset pr. person pr. dag
 • Tennis (om dagen), 2 timer pr. værelse pr. uge

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Sahl Hasheesh

Pickalbatros Citadel Resort

Pickalbatros Citadel Resort er et førsteklasses hotel lige ved stranden i Sahl Hasheesh med azurblå laguner og et stort All inclusive-udbud. Hotellet er bygget som en lille by med egen havnepromenade, marina, restauranter og caféer. I lagunerne findes koralrev, og det krystalklare vand byder på en fantastisk snorkeloplevelse.