Værelsestyper

Club-værelser

Luksuriøse club-værelser med udsigt mod Det Røde Hav. I club-værelserne kan du bo, hvis du er over 18 år. 32" fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis minibar med daglig opfyldning af læskedrikke, vand og øl. Kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Strygejern og bræt kan lånes. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Gæster i club-værelser kan nyde Baron Clubs privilegier, og har adgang til egen, rummelig clublounge med indendørs- og udendørsdel. Her er cocktails og et stort udbud af forskellige snacks samt computere med internet. I Baron Club indgår også gratis sauna, dampbad og jacuzzi. 1. prioritet ved restaurantreservationer, pakkeservice og strygning.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-suiter med delt pool

Luksuriøse deluxe-suiter med delt pool for gæster over 18 år. Der er dobbeltseng, 32" fladskærms-tv samt dvd- og cd-afspiller. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis minibar med daglig opfyldning af læskedrikke, vand og øl. Te- og kaffefaciliteter. Pudemenu. Strygejern og bræt kan lånes. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Åben terrasse med delvis havudsigt.

Gæster i deluxe-suiter kan nyde Baron Clubs privilegier, og har adgang til egen, rummelig clublounge med indendørs- og udendørsdel. Her er cocktails og et stort udbud af forskellige snacks samt computere med internet. I Baron Club indgår også gratis sauna, dampbad og jacuzzi. 1. prioritet ved restaurantreservationer, pakkeservice og strygning.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser

Luksuriøse dobbeltværelser med den skønneste havudsigt fra balkonen/terrassen. Der er en 32" fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis minibar med daglig opfyldning af læskedrikke, vand og øl. Kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Strygejern og bræt kan lånes. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser med en dobbeltseng og ekstra senge består af to sovesofaer. Der er 32" fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis minibar med daglig opfyldning af læskedrikke, vand og øl. Kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Strygejern og bræt kan lånes. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med dobbeltseng og havudsigt. Der er 32" fladskærms-tv samt dvd- og cd-afspiller. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis minibar med daglig opfyldning af læskedrikke, vand og øl. Kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Strygejern og bræt kan lånes. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Gæster i junior-suiter kan nyde Baron Clubs privilegier, og har adgang til egen, rummelig clublounge med indendørs- og udendørsdel. Her er cocktails og et stort udbud af forskellige snacks samt computere med internet. I Baron Club indgår også gratis sauna, dampbad og jacuzzi. 1. prioritet ved restaurantreservationer, pakkeservice og strygning.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Standard-værelser

Klassiske standard-værelser med 32" fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Gratis minibar med daglig opfyldning af læskedrikke, vand og øl. Kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Strygejern og bræt kan lånes. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.