Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-
Bedre vine i all inclusive arrangementet

Bekræftet køb : 2020-02-28


10 ud af 10

+
The service was above and beyond
-
Nothing that can be fixed easily, but "easy close" features on the furniture would help make the rooms even better.

Bekræftet køb : 2020-01-12


10 ud af 10

+
Det hele var bare så godt, intet dårligt at sige om det. Fantastisk service og mad. Rigtig smukt over alt
-

Bekræftet køb : 2019-11-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

5686 bedømmelser
Meget godt
 
4981
Godt
 
444
Middel
 
149
Mindre godt
 
51
Dårligt
 
62

5 nyeste bedømmelser

19-10-2021

af 852bentes

Dejlig fetie

Servicen og hjælpsomheden var rigtig fin på hotellet og vi havde en dejlig ferie. Der var forskellige restauranter man kunne prøve, hvilket var et fint afbræk fra buffeten. Animtionsteamer var søde og prøvede virkelig at engagere børnene.

 
19-10-2021

af 757magnusf

Good hotel

Super fint hotel. Rigtigt god mad. Super hyggeligt sted for familien, med. Man kan gå ned til stranden og gå nogle hyggelige ture, eller også kan man snorkel i det pæne koralrev. Man kan også hoppe i poolen.

 
19-10-2021

af matinef2021

Familie tur

Vi har været her i 7 dage nu, og vi er fuldt tilfredse. Der bliver taget hånd om en og serviceret på Højeste niveau . Skønt hotel med søde mennesker . Det er dejligt at man kan gå ned på stranden , som ligger lige ved hotellet, eller bare vælge at ligge ved poolen .

 
05-08-2020

af LionelNaybin

Fantastisk

Et skønt hotel med dejlige mennesker, fantastisk service og gode tilbud for at komme ud og besøge Egyptens smukke områder og mange historiske sten. En varm anbefaling herfra, og som et stort plus, så har de en dansk medarbejder ūüėć

 
05-08-2020

af 974amalieb Tilst, Danmark

Smukt hotel med dejligt personale

Jeg vil klart anbefale hotellet til andre både par og familier! Hotellet er rigtig smukt og ligger i fantastiske omgivelser. Værelserne er pæne, maden er god og personalet er super sødt og tager sig rigtig godt af gæsterne