Baron Palace Resort

 • • Eksklusivt hotel ved stranden
 • • Luksuriøst spa
 • • Stor børnepool med rutsjebaner

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Baron Palace Resort er et eksklusivt hotel i absolut topklasse ved en privat strand i Sahl Hasheesh. Her kan du nyde en afslappende behandling i hotellets spa, og i restauranterne kan du se frem til asiatiske, mexicanske og egyptiske lækkerier. Hotellet er en skøn oase for både store og små, men visse områder af hotellet samt club-værelserne og deluxe-suiterne med delt pool er kun for voksne gæster.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Standard-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer. Club-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med delt pool for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

The service was above and beyond
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Baron Palace Resort er et hotel af utrolig høj klasse beliggende i hjertet af Sahl Hasheesh. Der tilbydes en enestående udsigt over Det Røde Hav og den fine private sandstrand.

På hotelområdet er der flere forskellige pools. Hovedpoolen er en infinitypool. Der er en stor separat børnepool med vandrutsjebaner, vandkanoner og andet sjov. Børnesektion i én anden pool. Én relaxpool er reserveret til voksne over 18 år. Også poolen der tilhører club-værelserne og deluxe-suiterne er kun for voksne. To pools er saltvandspools. To pools vender mod havet, og børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Jacuzzi. Gratis solstole og parasoller både ved poolområdet og på stranden. Gratis strand-/poolhåndklæder. Pool-/snackbar.

Flere forskellige barer og restauranter. Restaurant Red Sea serverer en international buffet til morgenmad, frokost og middag. På restaurant Bella Vista kan du smage på det italienske køkken. Der er også egyptisk mad og asiatisk i den kinesisk inspirerede Ying & Yang og japanske Mikado, der serverer teppanyaki. Mikado er kun for gæster, der bor i suiter eller club-værelser og reservation er nødvendigt. I restauranten ved infinitypoolen serveres havets lækkerier samt grillede specialiteter. Mænd skal bære lange bukser til middag på restauranterne.

I Palace Lobby Bar kan du på alle tider af døgnet slå dig ned og få noget koldt at drikke. I Bella Vista Italian Lounge kan du få en forret inden maden (kun for voksne), og senere nyde en cocktail og danse på La Salsa Bar og Club. Infinity Pool Bar & Lounge. I The Niche Bar bliver der serveret eksklusive cocktails og cubanske cigarer for de voksne. Baron Club Lounge er en eksklusiv bar for gæster i suiter og club-værelser. For unge under 17 år er der Barteen med spil og alkoholfrie drikkevarer. Der er også en natklub på hotellet.

Spa med flere forskellige behandlinger og hydroterapi mod betaling. Poolen i spaen opvarmet om vinteren og er kun for voksne over 18 år. Gratis sportsaktiviteter som fitness, tennis (gratis om dagen, udstyr indgår ikke), beach volley, strandfodbold, bordtennis, dart, aerobics, vandgymnastik og vandpolo. Der er løbe- og cykelruter mellem hotellet og stranden. Dykning, snorkling og windsurfing mod betaling.

Legeplads og børneklub i hotellets regi. Dags- og aftenunderholdning, blandt andet i form af shows. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice døgnet rundt og vaskeservice mod betaling. Døgnåben reception.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet med specielle børnebuffeter, kl. 06.30-10.30 i restaurant Red Sea
 • Kontinental morgenmad i poolbaren, kl. 10.30-12.00
 • À la carte-frokost i poolrestauranten, kl. 12.00-17.00 ved infinitypoolen
 • Frokostbuffet med specielle børnebuffeter, kl. 12.30-15.00 i restaurant Red Sea
 • Is, kl. 12.00-17.00
 • Te, kaffe, sandwich og kager, kl. 15.00-16.00
 • Middagsbuffet med specielle børnebuffeter, kl. 18.30-22.00.
 • Middagen kan også nydes på den egyptiske restaurant, fiske- og skaldyrsrestauranten, den italienske restaurant og grillrestauranten. Reservation kræves
 • Aftensnacks, kl. 23.30-00.30
 • Forfriskninger, øl, vin samt lokale og op til fem internationale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
 • Minibar på værelset, der dagligt fyldes med sodavand, vand og øl
 • En vaskepose om ugen (ikke rensning)
 • 20 min. nakke- og rygmassage om ugen (mod reservation to dage inden)
 • Gratis sauna og jacuzzi én gang pr. ophold hvis der er plads (reservation er nødvendigt)
 • Kajak en gang om ugen
 • En gratis hårklipning for voksne en gang om ugen

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.