Kombinationsrejser til Egypten

Kombinationsrejser i Egypten

En kombinationsrejse er den bedste måde at få mere ud af din ferien. Se mere af Egypten og oplev flere destinationer og hoteller for virkelig at få det bedste fra begge verdener. I Egypten er der to forskellige muligheder for kombinationsrejsen; Du kan enten kombinere 7 dage i Hurghada med 7 dage i en af ​​de nærliggende feriesteder Soma Bay, Sahl Hasheesh og El Gouna, eller kombinere nogle af ​​Nilen krydstogterne Alyssa og Spring Tours med feriestederne Hurghada, Soma Bay, Sahl Hasheesh og El Gouna. Du vælger selv, hvor du vil starte kombinationsturen, og om du vil starte eller afslutte med et krydstogt.  

Dette er inkluderet:

  • Fly tur & retur
  • Hotelophold/krydstogt
  • Transfer til og fra lufthavnen samt mellem byerne
  • Måltider i forhold til hvad der angives på de respektive hoteller/krydstogter

Book kombinationsrejser

Kombinationsrejser til Egypten kan bookes fra primo 2020.

 

Hurghada

Hurghada er Egyptens populæreste rejsemål og byder på krystalklart vand, solrigt vejr og smukke strande. Her oplever du det lokale egyptiske hverdagsliv med gademarkeder, butikker og folkeliv. I Det Røde Hav gemmer sig en fantastisk underverden, der bare venter på at blive udforsket.

I Hurghada finder du blandt andet vores nye Apollo Sports-hotel Aqua Vista med Afrikas største fitness samt en olympisk pool. Her er også Apollo Mondo Family-hoteller Beach Albatros Resort, som er et ferieparadis for hele familien med flere pools, vandrutsjebaner, Polly & Mino samt eget område kun for Apollos gæster med pool, restaurant og privat strand.

Læs mere om Hurghada

Læs mere om hotellerne i Hurghada


Kombiner Hurghada med disse byer:


 

 

Sahl Hasheesh

Ca. 25 km syd fra Hurghada ligger Sahl Hasheesh, en turistby der er indrammet af en kilometer lang sandstrand. Her er der hoteller med høj standard og store poolområder, private sandstrande og All Inclusive. Vælg mellem vores luksushoteller Premier Le Reve Hotel and Spa og Baron Palace Resort, eller de skønne hoteller Albatros Citadel Resort og Tropitel Sahl Hasheesh.

Kombinér 7 nætter i Hurghada med 7 nætter på et hotel, du vælger i Sahl Hasheesh.

Læs mere om Sahl Hasheesh

 

El Gouna

El Gouna er et af Egyptens mest eksklusive rejsemål. Her er du næsten altid omgivet af vand, da byen er bygget blandt små øer og laguner. De små kanalbåde er tuk tuks er både en nem og sjov måde at komme rundt i byen på. I El Gouna bor du på førsteklasses hoteller som fx Mövenpick Resort & Spa, der har en privat sandstrand og spaafdeling.

Kombinér 7 nætter i Hurghada med 7 nætter på hotel Mövenpick Resort & Spa i El Gouna.

Læs mere om El Gouna