Mad & drikke i Hurghada

Hurghada tilbyder flere restauranter og barer, der helt sikkert fører til en smagsoplevelse. Hvorfor ikke prøve traditionelle hjemmelavede retter, japansk sushi eller del en omgang små retter sammen med rejseselskabet? Her finder du de steder, du bare ikke må gå glip af!

Japanske smage og dans natten lang

Little Buddha er en trendy restaurant, der serverer fremragende sushi. Om aftenen forvandles den til en klub, som ofte er vært for store arrangementer med berømte DJ ‘er. Ved den 45 meter lange bar, kan du prøve drinks fra hele verden. Adresse: Ved siden af Siva Grand Beach Hotel i det nye Hurghada.

Pita Sfinx

I krydset bag McDonalds i Sekalla finder du den familieejede restaurant Pita Sphinx. Her serveres der god mad til gode priser. Sørg for at smage deres lækre hjemmelavede pitabrød!

Egyptens fastfood

Gad er en restaurantkæde, som du finder i hele Egypten. Traditionelle retter såsom falafel, fuhl og kebab serveres her. Man kan sige, at det er som Egyptens egen fastfoodkæde, men for os er det helt sikkert noget nyt!

Milkshake på Café del Mar

Café del Mar er en svenskejet restaurant beliggende på Sheraton Street. Under besøget bør du smage deres berømte milkshake.

Del småretter

Hvis du har lyst til at dele nogle lette måltider, skal du besøge El Sayed på Sherry Road. Restauranten er ikke dyr, og at dele de lækre retter er en sjov oplevelse.

Nice i den nye marina

Den moderne loungebar Nice ligger i den nordlige del af den nye marina i Hurghada. Her nyder du god mad og drikkevarer, og endda lidt shisha, hvis du har lyst til det.

White Beach

Klubben White Beach i Sekalla fungerer som en strandklub om dagen og en natklub om aftenen.

Køl ned med en is

Isbaren Polo Nord lokker med god italiensk is, søde crêpes og virkelig lækre vafler. Bestil gerne en god italiensk kaffe til og nyd lækkerierne. Adresse: Den nye marina, Hurghada

Hard Rock Café

Når du vil spise rigtig god mad i et internationalt miljø, kan vi anbefale et besøg på den klassiske Hard Rock Café. Her spilles rockmusik i takt til den gode atmosfære. Om dagen kan du bestille en saftig burger, krydret fajitas eller en generøs salat. Om aftenen bliver stedet til et pulserende diskotek med glade mennesker og gode drikkevarer. Adresse: Village Roas, Nye Hurghada.

Skøn stemning i baren

Brug en aften i baren Bartender i Abu Tig Marina i El Gouna. Her serveres lækre cocktails til tonerne af en DJ eller livemusik. En skøn atmosfære i kernen af Abu Tig Marina!

Se alle rejsetips til Hurghada