Steigenberger Pure Lifestyle

 • • Nybygget hotel med privat strand
 • • Stort udbud med All Inclusive
 • • Lækre værelser

Luksuriøse og elegante Steigenberger Pure Lifestyle er et nybygget hotel ved Det Røde Hav, der kun byder velkommen til gæster over 16 år. Her nyder du et generøst All Inclusive udbud, og du kan også benytte faciliteterne ved søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Dette giver dig mulighed for at vælge blandt 10 forskellige pools, en vandpark og flere barer og restauranter.


Værelsestyper

Deluxe-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra altanen ude over "parken" og til havet. Personalets uovertrukne service og smil. Per...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Steigenberger Pure Lifestyle er et nybygget hotel for gæster over 16 år. På hotellet findes tre pools, heraf  en pool med indbygget billardbord, en opvarmet afslapningspool og en pool med en DJ der spiller musik. Alle tre pools er opvarmet om vinteren. Hotellets gæster har adgang til yderligere 10 pools på søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Gratis adgang til vandparken på Steigenberger Aqua Magic, hvor der findes 6 vandrutsjebaner og et piratskib. Privat sandstrand med strandklub. Strandfest én gang om ugen. Afstand til stranden varierer fra 0-400 m, alt efter hvor på hotelområdet du bor. Bemærk at børn er velkomne på søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic.

Hovedrestauranten Gourmet Market med 8 stationer med fokus på pizza, grillmad, fisk og skaldyr, asiatisk, wok, italiensk, japansk, dessert og is. Poolrestaurant Pure Chill Bar. Lobbybar. Hotellets gæster kan også spise på restauranterne på søsterhotellet Steigenberger Al Day Beach, hvor der findes en hovedrestaurant, restauranten Alex Beach Club and Restaurant, som serverer mad fra det franske køkken, strandrestauranten Tanga, S-square - tre asiatiske restauranter beliggende på Al Dau-promenaden, Shisha lounge samt flere forskellige barer. Reservation er nødvendigt i a la carte-restauranterne.

Gratis wifi på hotelområdet. Gratis veludstyret fitnessrum, der er åben døgnet rundt. På hotellets tag er der en yoga-platform, hvor man gratis kan deltage på yogahold. På hotellet findes der også en spa (Raa Spa) med behandlinger mod betaling. 2 km løberute. Golfbane. Golfbolde mod betaling. Dykkercenter med en privat havn. Gratis lån af vandcykler og kanoer (reservation er nødvendigt). Gratis cykel til at benytte på hotelområdet. Bordtennis, billard, beachvolley, fodbold, dart og fodboldspil. Døgnåben reception. Gratis transfer til centrum i Hurghada, som ligger ca. 5 km væk.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Gourmet Market, kl. 07.00-11.30
 • Morgenmadsbuffet på søsterhotellet Al Dau Beach (børn er velkomne(, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i hovedrestauranten Gourmet Market, kl. 12.00-15.00
 • Frokost i poolrestauranten Pure Chill Bar, kl. 12.00-17.00
 • Frokost i Alex Beach Club and Restaurant, kl. 12.00-17.00
 • Frokost i poolrestauranten Bwala på Steigenberger Al Dau Beach (børn er velkomne), kl. 13.00-16.00
 • Frokost i strandrestauranten Tanga på Steigenberger Al Dau Beach (børn er velkomne), kl. 12.00-15.00
 • Frokost i hovedrestauranten Tamarind på Steigenberger Al Dau Beach (børn er velkomne), kl. 12.00-15.00
 • Middag i hovedrestauranten Gourmet Market eller i hovedrestauranten Tamarind på Steigenberger Al Dau Beach (børn er velkomne), kl. 18.00-22.30
 • Middag på restauranten Alex Beach Club and Restaurant (børn er velkomne og reservation kræves), kl. 18.00-22.30
 • Middag på strandrestauranten Tanga på Steigenberger Al Dau Beach, kl. 18.30-22.00
 • Middag en gang om ugen på en af de tre asiatiske a la carte-restauranter i gåafstand fra Steigenberger Pure Lifestyle (reservation kræves), kl. 18.00-23.00

Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i:

 • Lobbybaren, åben døgnet rundt
 • Poolrestauranten Pure Chill Bar, kl. 09.00-18.00
 • Strandbaren Alex Beach Club and Restaurant, kl. 09.00-17.00
 • Baren i hovedrestauranten Gourmet Market, kl. 12.00-15.00 og 18.00-22.30
 • Fri adgang til alle barer på Steigenberger Al Dau Beach (børn er velkomne)
 • Gratis adgang til natklubben Elements samt 25% rabat på drinks
 • Gratis adgang til vandparken på Aqua Magic
 • Introduktionsdyk i poolen, reservation kræves
 • Introduktion til windsurfing, reservation kræves
 • Kano og vandcykel, reservation kræves
 • Golfintroduktion inkl. udstyr, reservation kræves

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hurghada

Alf Leila Wa Leila Waterpark

Alf Leila Wa Leila betyder "Tusind og en nat" og det er den følelse, man får når man ankommer til hotellet. her mødes du af dans, liv og oplevelser blandet med egyptisk gæstfrihed og glæde. Oplev spektakulære shows blandt berømte mesterværker som pyramiderne og Sfinksen, plask rundt i det store poolområde og nyd et skønt all-inclusive udvalg på hotelområdet.

Bella Vista (Hurghada)

Hotel Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Jungle Aqua Park

Det familievenlige hotel Jungle Aqua Park har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Albatros White Beach Resort

Populære Albatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Beach Albatros Resort

Beach Albatros Resort ligger i solsikre Egypten lige ved en privat sandstrand i Hurghada. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner og et stort All Inclusive-udbud.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.