Steigenberger Al Dau Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer. Superior-suiter for 1-3 personer. Familie-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Generelt et godt hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Steigenberger Al Dau Beach er et luksuriøst hotel, som ligger direkte ved en af Hurghadas største strande. Det store poolområde har et vandfald, øer og broer, og der er flere hyggelige hængekøjer at slappe af i. Poolområdet har tre pools, hvoraf to er større pools, og den ene har saltvand, der er opvarmet til omkring 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklæder. Hotellets gæster kan anvende vandparken på nabohotellet Steigenberger Aqua Magic fra kl. 09.00-17.00.

Hotellet har flere gode restauranter og barer. I hovedrestauranten Tamarind serveres buffet med forskellige temaer. Herudover er der en elegant restaurant ved havet, poolrestaurant og strandrestaurant. Hotellets mest populære mødested er baren Shangalulu Pub & Bar, der serverer drinks i afslappende omgivelser. Ved spaafdelingen finder du baren Juisi -Bar, hvor du kan bestille sund juice eller frugt-cocktails efter en skøn behandling. Du kan også prøve at besøge shishabaren Dewan og opleve ægte arabisk atmosfære. Til morgenmad og frokost er dresscoden afslappet, ved middag gælder mere nobel påklædning, mænd skal gerne bære lange bukser.

Hvis du vil være aktiv på din ferie, findes her flere forskellige aktiviteter. Døgnåbent fitnessrum. Dykkercenteret Ilios Dive Club er både for nybegyndere og erfarne (mod betaling). Ved stranden findes også et Aqua Center med vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandski og wake board (mod betaling). Træn dit sving på 9-hullers golfbanen (udstyr er mod betaling) eller tag en tur på vandet i vandcykel. Hotellet tilbyder også gratis cykler, bordtennis og billard. Den luksuriøse spaafdeling, Planet Spa tilbyder jacuzzi (for gæster over 16 år), sauna og hamam mod betaling.

Gratis wifi på hele hotelområdet. 1,5 kilometer til New Hurghada og den palmekantede Village Road-promenade. Gratis hotelbus til centrum af Hurghada, men skal bestilles dagen før. Afstanden til stranden kan være mellem 0-400 meter alt efter hvor du bor på hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00. À la carte-frokost på Tanga Beach Restaurant & Bar, kl. 13.00-16.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-22.30. En gang om ugen pr. restaurant og mod reservation kan middagen nydes på følgende steder: Tanga Beach Restaurant & Bar (fast libanesisk femretters-menu), Alex Beach Club and Restaurants (reservation kræves) og S-Square (tre asiatiske restauranter beliggende på Al Dau-promenaden, faste menuer)
 • Is i poolbaren om dagen
 • Eftermiddagste, kl. 16.00-18.00
 • Middag i lobbyloungen, kl. 22.30-00.30
 • Snacks i lobbyloungen, kl. 00.30-05.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum
 • Minibar på værelset med daglig opfyldning af lokale drikkevarer
 • Introduktionsdyk i poolen mod reservation
 • Introduktion i windsurfing mod reservation
 • Kano og vandcykel mod reservation
 • Golfintroduktion inkl. udstyr mod reservation
 • Indgang til vandparken på Steigenberg Aqua Magic inkl. mad og drikkevarer om dagen
 • Vask af fem stykker tøj pr. person og pr. besøg

Ved All Inclusive Ultra indgår hotellets ordinære All Inclusive-program, men også:

 • Din personlige butler under hele opholdet
 • Et udvalg af internationale alkoholdige drinks
 • Et udvalg af finere lokalt producerede vine og mousserende vine
 • Ubegrænset antal besøg til frokost og middag i a la carte-restauranterne
 • 20 minutters massage i Planet Spa (én gang pr. ophold)
 • Personlig VIP check-in på dit værelse
 • 25% rabat på room service
 • Ubegrænset vaskeservice under opholdet
 • Luksuriøse plejeprodukter på badeværelset
 • Ubegrænset hurtig wifi-opkobling

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellets spa er under renovering. Arbejdet, som pågår fra 08.00-18.00, kan opfattes som forstyrrende i visse områder af hotellet og i visse værelser. En række spabehandlinger kan bestilles på hotellet, men alle gæster er også velkomne til at bestille behandlinger i spaen på hotel Steigenberger Aqua Magic, lige på den anden side af gaden.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel i udkanten af Hurghada og er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotellet er opbygget som en nubisk by og de hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros White Beach Resort

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!

Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur i Hurghada er et hotel for voksne. All Inclusive indgår, så der er lagt op til en behagelig ferie. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år, og der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, og selvfølgelig et dejligt poolområde. Hvis du har lyst til at prøve at snorkle, er der fantastiske muligheder for det på den nærliggende strand, så pak maske og snorkel og opdag livet under overfladen.

Beach Albatros Resort

Vores Apollo Mondo Family hotel Beach Albatros Resort ligger perfekt ud til en privat sandstrand i Hurghada i det solbeskinnede Egypten. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde og flere vandrutsjebaner, en beliggenhed ved stranden og et bredt udvalg af mad og drikke på de mange restauranter og barer, der indgår i All Inclusive-pakken. Og som altid på Apollo Mondo Family: Club Polly & Mino, svømmeskole og sjov gruppetræning.