Bedømmelse af Steigenberger Al Dau Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Et flot hotel i skønne omgivelser. Der er en god atmosfære. Personalet er meget venlige og hjælpsomme
-

Bekræftet køb : 2020-01-05


10 ud af 10

+
Den høje kvalitet og udsøgte service
-

Bekræftet køb : 2019-12-15


9 ud af 10

+
-
Vores ankomst lørdag aften var ikke så god. Et shooooow time Ladies and gentlemeeen og ingen mad. Vores værelse: beskidt sengetøj. Vi klagede og så gik det bare godt. Apollos tilstedeværelse på steigenberger er lig nul. Min mail om tur til Kairo blev aldrig besvaret.kan I ha det godt og oppe jer til næste gang.

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

+
Lazy River og muligheden for at spise på forskellige restauranter.
-
Intet

Bekræftet køb : 2019-11-17


10 ud af 10

+
Rene og pæne omgivelser. Venligt og hjælpsomt personale.
-
Jeg manglede en beskrivelse af drikkepenge niveauet - altså information fra Apollo.

Bekræftet køb : 2019-11-15


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-01


9 ud af 10

+
personalet
-
støj fra ventilationsanlæg på taget over for værelsets balkon, kommentar er sent direkte til hotellets management vedr. dette.

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

6569 bedømmelser
Meget godt
 
5575
Godt
 
719
Middel
 
162
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
56

5 nyeste bedømmelser

11-03-2021

af Ken C København, Danmark

Bedste hotel i Hurghada på service

Dette hotel skuffer aldrig. Som genganger på hotellet utallige gange er kravene ikke blevet færre. Men de lever op til dette hver gang. Dette hotel burde ligge nr 1 i Hurghada. Gæsteservicen fra reception, guest relation til restauranter ved morgen, middag og aftenserveringer er i top. Der er så mange ansatte man kunne anbefale, men for ikke at glemme enkelte så vil jeg undlade navne. Ved så mange ophold vil der altid komme små udfordringer, men på dette hotel løses de super professionelt med et smil og meget hurtigt. De nye udsigtsværelser løfter hotellet flere niveauer op. Hotellet er vel omkring 12-14 år gammelt, men det vedligeholdes konstant, iøvrigt af altid glade og smilende havefolk. Mulighederne for mange alternativer til buffeten er absolut et stort plus. Fortsæt med den fantastiske service i pool og strandområder, det er klasser over mange andre all inklusive hoteller. Til forbedring kunne ønskes en gennemgang af fliser/kanter i main pool, de er ved at være slidte. Her i en Covid tid og særligt i en vintertid hvor der er meget pres på indendørs buffet burde der tænkes i alternative muligheder for servering da der bliver trængsel. Det er ikke et plus at gæster fra Pure kan spise på hotellet særligt i disse tider. Tak for endnu et fantastisk ophold.

 
08-12-2020

af Ken C Rødvig, Danmark

Fantastisk hotel

Leder du efter et hotel med styr på detaljer, service og hygiejne så er dette stedet. Som genganger(vistnok 8 gange) er vi aldrig blevet skuffet. Miljøskadet og derfor måske ret kritisk generelt kan jeg kun sige at dette hotel aldrig skuffer. Nærværende, opmærksomt personale. All inklusive kan nogle gange betyde dårligere service, det er ikke tilfældet her. Uagtet hvor du befinderdig på dette resort er der søde og venlige ansatte. Der er god plads, så uagtet om du ligger ved pool eller havet kan du altid have frirum. Maden er i top, og særligt muligheden for at vælge a la carte er unik. Vi besøgte også hotellet under Covid(som vistnok eneste skandinavere) og vi følte os meget trygge. Godt styr på hygiejne og rengøring. Hvis der skulle være lidt forbedring er det opsætningen i buffeten så længe der er COVID, her er eneste ændring at maden at den tildeles af ansatte.

 
21-03-2020

af fisker_bisgaard Søborg, Danmark

Vores andet hjem i Egypten

Vi har boet på Steigenberger Aldau 3 gange siden november 2018 - og der er en grund til, at vi bliver ved med at komme tilbage. Stedet er fantastisk! Servicen, maden og omgivelserne er noget af det bedste vi har oplevet i Egypten. Vi er meget imponeret over især personalet, som kan huske alt fra vores sidste besøg - hvor vi er fra, små historier, og at vi er kommet tilbage som lovet. Som de siger “welcome to your second home”. Vi vil gerne rette en særlig tak til Mohammed Hasssan (Lobby bar), som vi har fået et nært forhold til igennem vores sidste 3 besøg. Hans service er sublim! Det samme gælder Ousama Mores (Pool bar) som ligeledes yder en kæmpe indsats og et stort servicegen - han er fantastisk! Marco Nabiel og Twadros Greges (begge fra Lobby bar) skal også have en særlig tak for deres store servicegen og venlighed. De har begge gjort ferien rigtig god. Sherif Fatly (Restauranten) skal også have et varmt tak. Derudover kan det varmt anbefales, at benytte sig af Planet Spa, som vi har benyttet alle gange. Der laves special tilrettelagte forløb og er alle pengene værd! Steigenberger Aldau er ikke blot et sted man opholder sig, det er en oplevelse! Vi planlægger allerede nu, vores næste tur til november igen. Vi har derudover mødt andre “Repeat guests” på området og til “Captain’s dinner” - hvilket er et rigtig godt initiativ. Alt kan anbefales, og det skal opleves!

 
08-03-2020

af jannieh526 Skiathos, Grækenland

Fantastisk ferie i skønne omgivelser. Dejligt personale

Fantastisk resort , med et utroligt personale Altid søde og venlige Rent og pænt alle steder, selv om hotellet ikke er nyt, men er er charme Stedet har flere pools, liggestole med plads til ro og fred Flere fantastiske restauranter - hvor maden er alsidig og velsmagende Kommer bestemt igen - for 3 gang

 
21-12-2019

af Traveler14812646763

Vi kommer igen

Vi er helt på linje med de seneste anmeldelser. Et ophold på Steigenberger Aldau Beach Hotel er til mere end fem stjerne. Hotellet udviser service af særlig høj kvalitet og faciliteterne er supergode. Vi benyttede os særligt af hotellets 9-huller par tre golfbane, som ikke bare er smuk men også er udfordrende. Adgang til golfbanen og golfudstyr er inkluderet i prisen. Vi kommer helt sikkert tilbage.