Pickalbatros White Beach Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Pickalbatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tror mine tidligere svar/markeringer er svar nok
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pickalbatros White Beach Resort er et populært hotel med et stort poolområde med flere pools, herunder fire børnebassiner og et lille vandland. Alle børnebassiner samt et af de store bassiner er opvarmet om vinteren til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Både ved poolområdet og stranden er der solstole, parasoller og poolhåndklæder.

På hotellet finder du tre buffetrestauranter, den italienske restaurant Soprano, den orientalske restaurant Saffron og den asiatiske restaurant L'Asiatique. Du finder også à la carte-restauranten Wow, en Food Court, der blandt andet serverer pasta, pizza og salater, og Beach Restaurant, der har åbent fra frokost til sen eftermiddag. Der er også mange barer her, såsom en strandbar, tagbar og poolbar.

Gratis fitnessrum. Aktiviteter som beachvolley, minigolf, billard og boccia. Dykning mod betaling. I hotellets spa er der jacuzzi, sauna, dampsauna samt massage og andre skønne behandlinger - alt sammen mod betaling. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi på hele hotellet. New Hurghada ligger kun omkring 500 meter væk, og her er den palmeomkransede promenade Village Road og flere restauranter, barer og små butikker.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Kontinental morgenmad i restauranten L'Asiatique, kl. 05.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restauranterne L'Asiatique eller i Saffron, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restauranterne L'Asiatique eller Saffron, kl. 12.30-14.30
 • Is i Millennium Bar, kl. 10.00-22.00
 • Is i Beach Bar, kl. 11.00-17.00
 • Crepes i Beach Bar, kl. 11.00-17.00
 • Frokost i Food Court, kl. 12.30-17.00
 • Middag i restauranterne L'Asiatique, Saffron eller Soprano, kl. 18.30-21.30
 • Middag i Sopranrestauranten, kl. 22.00-24.00
 • Drikkevarer, øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-24.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Egypten

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med en smal sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel i udkanten af Hurghada og er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotellet er opbygget som en nubisk by og de hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland

Velkommen til Pickalbatros Water Valley Resort – Neverland - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista Hurghada

Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Det familievenlige hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 80 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Steigenberger Aqua Magic - vinter 2024/25

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland

På Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort – Neverland bliver du mødt af et fantastisk vandland med over 80 forskellige vandrutsjebaner, flere pools til både store og små, spektakulære shows, et stort sportsprogram og flere aktiviteter for hele familien, museum og et stort All Inclusive-program med smagsvarianter, der passer til alle. Velkommen til et vandparadis for hele familien!

Bel Air Azur Resort

Bel Air Azur i Hurghada er et hotel for voksne. All Inclusive indgår, så der er lagt op til en behagelig ferie. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år, og der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, og selvfølgelig et dejligt poolområde. Hvis du har lyst til at prøve at snorkle, er der fantastiske muligheder for det på den nærliggende strand, så pak maske og snorkel og opdag livet under overfladen.

Beach Albatros Resort

Vores Apollo Mondo Family hotel Beach Albatros Resort ligger perfekt ud til en privat sandstrand i Hurghada i det solbeskinnede Egypten. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde og flere vandrutsjebaner, en beliggenhed ved stranden og et bredt udvalg af mad og drikke på de mange restauranter og barer, der indgår i All Inclusive-pakken. Og som altid på Apollo Mondo Family: Club Polly & Mino, svømmeskole og sjov gruppetræning.