Bedømmelse af Jungle Aqua Park

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 21 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-
Internet, tv, mad, service, værelser, kommunikation, rengøring, mad

Bekræftet køb : 2020-02-16


2 ud af 10

+
Der var intet godt
-
At man fjerner de mange pædofile ansatte, det er virkelig et mekka hvor de pædofile får frit spil.. vi havde en teenage datter med, som var hunde angst for at færdes på området, og ville bare helst hjem.. Hotellets ansatte kravlede helt op på solstolen og inviterede børn på drinks og dates.

Bekræftet køb : 2020-02-14


8 ud af 10

+
Masser af pools, og ville man blot være lidt selv, var der altid poolen omkring den bolig man boede i lige ved døren. Der var solstole til alle
-
Tænker det altid er et issue, når russere er en stor del af antallet af gæster på hotellet. Fylder meget og generelt ualmindelige dårlige maner. Vel vidende at der skal laves mad til mange, så var det simpelthen for "tyndt" Der var ingen smag i noget af det. Der var koefte og kebab, der blev lavet udenfor, var de 2 ting, hvor det rent faktisk smagte af, hvad det var.

Bekræftet køb : 2020-02-14


9 ud af 10

+
Omgivelserne, pools, legeplads
-
Maden var fuldstændig elendig. Hvis du ikke vil gå rundt til alle restauranter mens din familie spiser og din mad bliver kold, så er der ikke meget at vælge imellem. Udvalget i de enkelte restauranter var småt og kedeligt.

Bekræftet køb : 2020-01-24


7 ud af 10

+
-
Taxi service - plat - vi bestilte taxi fra hotel til lufthavn via taxiservice - vi betalte hotellet for turen til lufthavnen - da vi blev sat af ved terminalen krævede chaufføren ekstra idet han oplyste kørsel ind i lufthavnsområdet ikke var betalt - en længere diskussion og meget truende adfærd fra chaufføren betalte jeg - det skulle nu vise sig at manden satte os af ved terminal 3 - dette på trods af at han fik af vide det drejede om København & terminal 2 - da vi så blev afvist ved indgangen til terminal 3 nu henvist til taxi - udspillede der sig groteske situationer - på pladsen hvor taxierne holdt stod folk i kø som havde oplevet præcis samme scenarie - var blevet afsat forkert sted for derefter at måtte transportere sig over i terminal 2 til en pris 2 gange prisen fra hotel til lufthavn - vi oplevede gæster fra vores hotel der var kørt 10 minutter før os i samme situation - det virker til at fremgangsmåden er systematisk og styret fra hotellet đź‘Ž

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

+
Tilstand og service rigtigt fint
-
Flere udendørs spisepladser - og alle med overdækning for solen

Bekræftet køb : 2019-11-24


8 ud af 10

+
Vandland og flink og rar personalle
-
Fra kl.10.00 var der højt musik i højt “gear”. Lidt svært at slappe at til ved poolen. Børnene skulle gå langt for at få en is.

Bekræftet køb : 2019-11-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

4822 bedømmelser
Meget godt
 
3345
Godt
 
975
Middel
 
300
Mindre godt
 
107
Dårligt
 
95

5 nyeste bedømmelser

15-11-2019

Indlæg af Pernille E

FANTASTISK !!

Vi elsker (!!) Jungle aqua park. Vi har været der 2 gange, og det er simpelthen verdens bedste feriested. Menneskerne er så søde, der er vildt god underholdning, god rengøring og virkelig meget godt og forskelligt mad. Vil ønske vi havde råd til en tur igen, for det er simpelthen et fedt sted! Vildt fedt badeland - Kan kun anbefalde det!

 
29-10-2019

Indlæg af Mette T

Fantastisk ferie og fantastiske mennesker

Kan kun anbefale dette fantastiske sted. Alt var i top. Dog kan man godt se at stedet er godt brugt, men det betyder ikke noget. Super fedt at de står og tilbereder noget af maden, både morgen, middag og aften. Personalet er det sødeste og mest imødekommende jeg nogensinde har mødt. Især overfor børnene. Stor stor ros herfra. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
19-05-2019

Indlæg af A2898RImariab Gadbjerg, Danmark

Fremragende

Pragtfuld oplevelse - 14 dage i begyndelsen af december. Og når der siges og står All Inclusive - så er det All inclusive. Og alle var så venlige. Nogen gange lidt for venlige. Men det skal de ikke høre noget for:) Der er store afstande på området, og de lokale pools var iskolde- men stadig bemandede med livreddere. De opvarmede pools var skønne. Dejlige værelser, en pragtfuld rengøringsmand og opsyns- mand Jomar og Ahmed. Humørfyldte tjenere i restauranten (tak) og vores egen tjener i baren om aftenen(Besim). Kan varmt anbefale dette hotel, hvis man har børn. Intet bliver der sparet på, og man bliver opvartet som konger og dronninger - og det uden at vi egentlig gav ret mange drikkepenge. Og et pragtfuld vandland, der kan aktivere store som små i mange timer. Området rundt om hotellet er ørken, men hvis man kan lide at gå, ligger Senzomall( faste priser - men stadig billigere end i Danmark)i gå-afstand ( ca 15 min) eller bazaren(kopivarer af god kvalitet - absolut meget billigere end i Danmark) ca 20 min (her kan man tage strandbussen og blive sat af(og samlet op igen)). Et lille hint - brug de lokale, hvis i skal på tur - hotellets er ALT for dyre. Men tag ud og snorkle, køre ATV eller sejle rundt i det røde hav - det er en fantastisk oplevelse. Der er også mange aktiviteter på hotellet. Alt i alt en pragtfuld oplevelse, som vi snart gør igen.

 
01-02-2019

Indlæg af Camilla E

Virkelig lækkert hotel - kan anbefales!

Har besøg to all-inclusive hoteller i Hurghada så har lidt at sammenligne med. Hotellet er virkelig lækkert. Det er flot, rent, store gode værelser, mange pool områder, stort og godt vandland. Der er masser af grønne arealer pyntet med dyr, som gør det virkelig hyggeligt at gå rundt. Rigtig stort udvalg af mad, da der er 7 forskellige restauranter. Det er det bedste mad jeg har fået på et all-inclusive ophold. Der ligger et shopping center i gå afstand, hvis man har brug for en pause fra hotellet. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

 
28-12-2018

Indlæg af lasbje Danmark

Super fint hotel

Vi har været 2 forældre med 2 unge mennesker i julen 2018. Meget fin service alle steder på hotellet, all incl. er ok, men den store kulinariske oplevelse får man ikke på disse hoteller. Værelser var fine og rene, der var et kæmpe vandland der kan tilfredsstille både voksne og børn. Eneste virkelige dårlige oplevelse er deres WiFi, man må i 2018 kunne forvente bedre standard, det var ikke godt nok. Når man holder ferie i Egypten skal man være indstillet på at det meste af tiden foregår på hotellet.