Bella Vista (Hurghada)

Hotel Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flot beliggenhed. Dejligt værelse. Dejlig mad.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bella Vista er et dejligt hotel, beliggende ved stranden i Hurghada, midt i det centrale Sekalle. Her findes et poolområde med separat børnepool. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller samt håndklæder. Ved stranden findes også solstole, parasoller samt en strandbar.

Hotellet har tre restauranter; buffetrestauranten Sultana Restaurant, der serverer egyptiske og internationale retter samt a la carte-restauranten La Luna, der serverer italienske retter og a la carte-restauranten Asian House Restaurant. Flere barer, heraf en swim up-bar og en strandbar.

Gratis wifi i lobbyen ellers mod betaling. Sportsaktiviteter som holdtræning i fitnessrummet (mod betaling) eller beachvolley på stranden. Ved stranden er der også mulighed for at dykke og prøve vandsport mod betaling. Forkæl dig selv med sauna, jacuzzi og massage (mod betaling). Dags- og aftenunderholdning. Vaskeservice og roomservice mod betaling. Lokaltrafik.

Bella Vista er beliggende midt i det centrale Sekalla med gåafstand til både restauranter og shopping. Nær Sekalla ligger den Nye Marina, der er det naturlige samlingspunkt med sin smukke havnepromenade omgivet af butikker og caféer.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

Wifi bliver langsommere, når mange hoteller er online på samme tid.