Beach Albatros Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Beach Albatros Resort ligger i solsikre Egypten lige ved en privat sandstrand i Hurghada. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner og et stort All Inclusive-udbud.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Opvarmet pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Familiehotellet Beach Albatros Resort tilbyder en familieferie ud over det sædvanlige. Det krystalklare Røde Hav lokker med spændende snorkeludflugter, og i Hurghada venter et ægte egyptisk hverdagsliv. Apollos gæster bor i en egen del af hotellet, hvor der er et poolområde, hvilket giver en følelse af at være på et mindre hotel på selve Beach Albatros Resort-området.  

Stort poolområde og sandstrand
Ved Apollos egen bygning findes en opvarmet pool med børnesektion, men du kan også bade i de andre seks pools på hotelområdet, hvoraf fire er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. For børnene er der i alt tre pools, og ved den ene findes et vandland med rutsjebaner. To af de større vandrutsjebaner er for børn fra 10 år, og de seks mindre for børn fra 2-10 år.

Beach Albatros Resort har en privat sandstrand med lavvandet, roligt vand. Gratis solstole og parasoller både ved pools og på stranden. Gratis håndklædeservice.

Restauranter og barer
Beach Albatros Resort tilbyder flere buffetrestauranter: Den orientalske restaurant Si Omer, den tyske restaurant Le Marché og en restaurant, som kun er for Apollos gæster, Mediterran. Her er også et stort udbud af barer, fx Dolce Vita Loungebar og shisha-baren Red Sky Bar.

Træning og spa
Ved Apollos egen bygning er der et gratis, lille fitnessrum og sportsaktiviteter som tennis (udstyr og aftenbelysning er mod betaling), bordtennis, boccia og minigolf. Vandsport ved stranden.

Spa med massage, jacuzzi, sauna og hamam mod betaling.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12).

All Inclusive

 • Tidlig, kontinental morgenmad, kl. 04.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Culina, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad ved Apollos pool kl. 09.00-11.00
 • Sen morgenmadsbuffet, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet i Middelhavsrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i restaurant Club MC, kl. 12.00-17.00
 • Afternoon tea i restaurant Culina, kl. 15.30-17.00
 • Middagsbuffet i Middelhavsrestauranten, kl. 18.00-21.30
 • Tre middage pr. ophold i den marokkanske a la carte-restaurant, kl. 18.30-22.00 (bookes en dag i forvejen)
 • Sen middag, kl. 22.00-24.00
 • Te og kaffe i Columbus café, hele døgnet
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i Jazz Bar, kl. 10.00-24.00
 • Alkoholfrie drikkevarer i Cinderella Bar, kl. 10.00-17.00
 • Alkoholdige samt alkoholfrie drikkevarer i Mocha bar, kl. 10.00-17.00
 • Te og kaffe i COOEE Bistro, kl. 10.00-24.00
 • Cocktails og alkoholfrie drikkevarer i Cappuccino Bar, kl. 10.00-24.00
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i Dolce Vita Lounge Bar, kl. 10.00-24.00
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i baren Club MC, kl. 10.00-24.00
 • Is, pandekager og te i Cinderella Bar, kl. 11.00-17.00
 • Pandekager i COOEE Bistro, kl. 13.00-17.00
 • Is i COOEE Bistro, kl. 12.00-17.00
 • Søde sager i COOEE Bistro, kl. 15.00-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i shishabaren Red Sky Bar, kl. 18.00-24.00. Shisha mod betaling
 • Manina, Apollos snackbar (ved Apollo poolen) er åben kl. 12.00-16.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til du forlader hotellet for hjemrejse.

Værd at vide

 • Afstanden til stranden er ca. 0-500 meter afhængig af hvor på området du bor.
 • Hotellet er Green Star-certificeret. Green Star er en miljø- og bæredygtighedscertificering.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hurghada

Alf Leila Wa Leila Waterpark

Alf Leila Wa Leila betyder "Tusind og en nat" og det er den følelse, man får når man ankommer til hotellet. her mødes du af dans, liv og oplevelser blandet med egyptisk gæstfrihed og glæde. Oplev spektakulære shows blandt berømte mesterværker som pyramiderne og Sfinksen, plask rundt i det store poolområde og nyd et skønt all-inclusive udvalg på hotelområdet.

Bella Vista (Hurghada)

Hotel Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Jungle Aqua Park

Det familievenlige hotel Jungle Aqua Park har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Albatros White Beach Resort

Populære Albatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Steigenberger Pure Lifestyle

Luksuriøse og elegante Steigenberger Pure Lifestyle er et nybygget hotel ved Det Røde Hav, der kun byder velkommen til gæster over 16 år. Her nyder du et generøst All Inclusive udbud, og du kan også benytte faciliteterne ved søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Dette giver dig mulighed for at vælge blandt 10 forskellige pools, en vandpark og flere barer og restauranter.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.