Bedømmelse af Alf Leila Wa Leila Waterpark

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 84 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Værelset og personalet der holdt det rent og pænt - de var smilende og venlige.
-

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
Hotellets standard, og personalets måde at være på. Hurtig og flinke tjenere. Og god mad og drikke. Måske synes vi at deres rødvin var for tynd.
-
Vi boede på værelse 239, og der lugtede fælt af kloak på nogle tider af dagen, hver dag.

Bekræftet køb : 2020-03-13


8 ud af 10

+
Børne vandlandet.
-
Ens formet mad. Lidt snaks i løbet af dagen i forhold til det var all inklusiv.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
Personalet, faciliteterne, underholdningen
-
Måske en smule mere europærisk mad når nu hotellet gæster så mange tyskere og danskere :-)

Bekræftet køb : 2020-02-21


5 ud af 10

+
Bazar butikkerne
-
At de har styr på udlevering af værelser i forhold til det der er booket

Bekræftet køb : 2020-02-21


8 ud af 10

+
-
Værelset havde nogle år på bagen, lugt af kloak. Vi fik et relativt lille værelse og med 2 opredninger noget knebent. Forståeligt at der ikke var en stol og bord som vi manglede

Bekræftet køb : 2020-02-14


10 ud af 10

+
Den høje standard for service og vedligeholdelse. Vi havde en skøn ferie.
-
Vi oplevede at vores datter fik våd maling på hendes badetøj, så vi måtte smide det ud. Det ville være smart hvis de malede om aftenen, så det kunne nå at tørre inden faciliteterne blev brugt.

Bekræftet køb : 2020-02-14


8 ud af 10

+
At det altid var muligt at få en solsengen. Tjenerene i hovedrestauranten var generelt søde og opmærksomme.
-
Udvalget i “den asisatiske restaurant” og at det ikke behøver at gå så hurtigt som vi oplevede i både fiskerestauranten og i a la carte, hvor man bestilte bord. Vi ville også gerne ha’ haft at vide hvad vi fik at spise, samme sted. Tjenerne i lobby baren gav sig nogle gange virkelig god tid - og vi fik 2 gange ikke de øl vi bestilte, men noget andet som vi ikke ved hvad var.

Bekræftet køb : 2020-02-14


9 ud af 10

+
Man havde oplevelsen af at være i en lille by. Der var rigtig hyggeligt, og alt hvad vi havde brug for til os og børnene.
-
Vores værelse lå desværre lige bag den store underholdningsarena, som var MEGET støjende 4 ud af 7 aftener. Børnene sov fra det, men det var til stor gene for os på værelset.

Bekræftet køb : 2020-02-14


9 ud af 10

+
Det venlige personale og serviceniveauet. Omgivelser inde i hotellet og underholdningen.
-
Opfyldning af sæbe, conditioner og shampoo på hotelværelset.

Bekræftet køb : 2020-02-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

2084 bedømmelser
Meget godt
 
1230
Godt
 
575
Middel
 
162
Mindre godt
 
62
Dårligt
 
55

5 nyeste bedømmelser

30-12-2019

Indlæg af Ahmad A

Super godt

Meget flot og en god stil hotel rent over det hele. Vi kommer sikkert igen. Mad var 5 stars. Vi var afsted 3 personer 2voksne og en dreng på 6år masser er aktivitet for børnene . Den har ingen strand men hotellet søger for at du kommmer på stranden med busen og koster ikke noget.

 
03-11-2018

Indlæg af Diana P Frederiksværk, Danmark

Kæmpe hotel

Et kæmpe hotel med masser af muligheder. Forskellig underholdning hver aften. Mange shows om aftenen. Cafeer og bar’s 4 restauranter med stort udvalg. Lav selv pasta / pizza station. De gør alt for at dit ophold bliver godt

 
27-05-2018

Indlæg af Lars K Holstebro, Danmark

Behageligt ophold

Vi havnede på dette ganske udmærkede hotel 12 maj 2018 da vores fly hjem til Hamburg blev aflyst. Vi blev hurtigt indkvarteret og blev udstyret med armbånd og fik et stort fint dobbelt værelse med to balkoner. Det er et pænt stort hotel med en gade hvor der er en række butikker og et apotek. Der er en del pools rundt omkring på området, så man kan vælge mellem rolige steder, og steder hvor der er mere liv. Der er en fin minigolfbane, som man gratis kan bruge 1/2 time hver dag, vi var der en times tid og betalte intet, sikkert fordi der ikke var rift om banen. Maden var som de fleste andre all incl. steder, varieret, velanrettet og i rigelige mængder og smagte ganske godt. De har en imponerende scene til underholdning om aftenen, med en pyramide og sfinksen, det så rigtig godt ud. Der er også en flot museum, hvor man kan se en meget flot samling af genstande som sikkert er kopier af det som man kan se på museet i Cairo, men stadigt meget imponerende. Der er plads til lidt forbedringer på værelserne, blandingsbatterierne på badeværelse og tekøkkenet sad løse, flere stikkontakter sad også løse og kunne trækkes ud af væggen, håndvasken og kogepladerne kunne godt blive gjort bedre rent. Bortset fra disse småting havde vi tre rigtig behagelige dage på hotellet.

 
27-01-2018

Indlæg af NFH2015 Herfølge, Danmark

Oase i ørkenen

Hvis bare Apollorejser ville være lige så ærlige i deres beskrivelse af hotellet som de ansatte er overfor deres gæster, så ville det have været en perfekt ferie. Service i topklasse, bus til stranden samt masser af pools og hjørner hvor man kan "gemme sig". Vælg blandt flere restauranter og slut af med en herlig massage.

 
20-07-2017

Indlæg af blaabjerge Fredericia, Danmark

Dejligt hotel med venligt personale, godt udvalg og en masse pools

Vi blev overflyttet til hotellet fra et andet hotel og var meget tilfredse med vores ophold. Vi fik et stor familie værelse med 4 senge - det var ikke nyt men alt fungerede og rengøringen var fin. All inclusive udvalget var godt og nogenlunde varieret. Der var en main restaurant og 3 mindre restauranter som alle var all inclusive og med lidt specialle temaer. Hotellets mange pools så gode ud og virkede velholdte/rengjorte. Personalet og servicen var godt, og med lidt ekstra drikkepenge til fast personale virkede det fint. Vi fik brug for hotellets læge, som var god og forstående - vi fik den rette medicinske behandling. Der er mange små butikker inden for resortet og så ligger det nabo til et shopping center (fast pris). Vi tog shuttle bussen til stranden et par gange og det var også en god oplevelse. Alt i alt et godt hotel til pengene og europæiske turister.